Ljetni super chic

Sofia Vergara ima savršenu ljetnu haljinu koja je naglasila njezinu putenu figuru

28.07.2021 u 21:08

Bionic
Reading

Od stilskih aduta jedne od najplaćenijih glumica današnjice ove sezone najviše se ističu lepršave e midi i maksi haljine haljine jarkih boja i motiva. Vatrena Kolumbijka prošetala je po Beverly Hillsu u kreaciji od koje zastaje dah

Slavna glumica voli odijevati komade jarkih nijansi, a svoj sunčani je stil pojačala kreacijama otvorenog dekoltea. Ovog puta zablistala je u svijetlo žutoj haljini Faithfull the Brand s plavim uzorkom koja je istaknula njezine atribute.

Tu je kreaciju izrađena od vrlo mekanog materijala koja je nosiva u svim prilikama, iskombinirala sa Christian Louboutin špagericama s debelom potplatom u boji kože koje vizualno produžuju noge, a koje i inače preferira nositi i ceker torbom u istoj nijansi. Ovakva lagana haljina, koja figuru čini još ženstvenijom, bez sumnje je izvrstan izbor za tople kalifornijske dane, ali i jeseni. Vergara ju je 'dopunila' crnom maskom i zlatnim nakitom.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Kolumbijka je nedavno proslavila 48. rođendan i to u svom domu čiju lokaciju vješto skriva od javnosti. Sa suprugom i obitelji ondje tradicionalno ljetuje, a poznato je tek da se nalazi na otoku. Od 2015. je u braku s glumcem Joeom Manganiellom. Sofia iz prvog braka ima sina Manola koji se kao i ona bavi glumom. Od sinova oca Joea Gonzaleza razvela se nakon samo dvije godine.