DAVOR I CRISTEL

Što je spojilo najbogatijeg Hrvata i njegovu zaručnicu?

10.06.2014 u 15:48

Bionic
Reading

Davor Lukšić i njegova zaručnica Cristel Carris medijima su izrazito zanimljivi, iako se on nimalo ne voli eksponirati, a ona uživa u tome

Najbogatiji Hrvat, 31-godišnji Davor Lukšić Lederer prema Forbesovoj listi milijardera u Hrvatskoj vodi poslove koji vrijede oko 1,3 milijarde kuna. Upravo je zbog toga medijima vrlo zanimljiv.  A koliko je ovaj moćni biznismen samozatajan, toliko je njegova zaručnica medijski eksponirana. Čini se da su upravo različiti karakteri i spojili najbogatijeg Hrvata i 28-godišnju Cristel Carrisi.

Ona je dizajnerica, pjevačica, televizijska zvijezda u svojoj rodnoj Italiji. Sudjelovala je u reality showu 'Farma' i u talent showu 'La Pista' koji je prikazao Rai Uno, donosi Jutarnji list.

Kći je slavnog pjevačkog para Al Bana Carrisija i Romine Power koji su slavu stekli pjesmom 'Felicita'.


Naizgled idiličan obiteljski život raspao kada je najstarija kći Yelina, tada 24-godišnjakinja, nestala 1994. u New Orleansu tijekom svog studentskog putovanja po svijetu. Tek prošle godine, na traženje oca, Yelina je i službeno proglašena mrtvom. Kada su se rastali, Romina Power vratila se u SAD, a Cristel, brat i sestra naizmjence su živjeli s ocem i majkom. Romina Power uporno je inzistirala na tome kako osjeća da je Yelina živa.

Njezini su roditelji na kraju ipak uspjeli izgladiti odnose - 2013. godine opet su se spojili i održali koncert u Moskvi.