FASHION GURU

Što reći nego, Mila, ovo je pun pogodak! Ovakav tip haljine svima dobro pristaje

  • 22.06.2023 u 12:09

  • Bionic
    Reading

    U metropoli su se zaredali eventi, a na jednom od njih bila je i Mila Elegović, a za njezin stajling Fashion Guru imao je samo riječi hvale

    U posljednje vrijeme samo hvalim, valjda su mi oni dani u mjesecu kada sam blagonaklon. A kako i ne bih bio kada vidim Milu Elegović s ovakvim strukićem?

    Uskočila je ona u jednostavnu crnu haljinu, kakvu bi skoro pa svaka žena trebala imati u ormaru jer pristaje svakom obliku tijela. Imali vi veću guzu ili poprsje, možda koji kilogram viška ili manjka – nije važno, ovakav tip haljine uvijek dobro pristaje.

    • +17
    WELCOME SUMMER PARTY KAVKAZ Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar

    Samo se sjetite Sophie Loren ili neke druge bombastične zvijezde starog Hollywooda, sve su nosile ovakve krojeve haljina sa spuštenim ramenima.

    Sigurno možete pronaći ovaj kroj haljine i u jeftinim i skupim dućanima, nije bitna čak niti boja, premda bih preporučio tamnije nijanse. Što reći nego, Mila, ovo je pun pogodak!

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.