IZ NOVIH KOLEKCIJA

Što se sve nosi ove jeseni

09.09.2013 u 09:19

  • +42

Jesen 2013. - nove kolekcije

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Prava jesen u malom vjerno je i često realistički preslikana na nove komade odjeće koji su u naše high street dućane stigli s novim kolekcijama... Isplivalo je, dakako, i podosta novih trendova. Pogledajte kako to izgleda u novim izlozima

Posjetili smo Diesel, Benetton, Clan Store, Heruc Galleriju, Sisley, H&M, dućan ulične mode Comma, New Yorker i Ann Christine i izdvojili djelić ponude koju možete, s cijenama, pogledati u našoj fotogaleriji. Ističemo i nekoliko trendova koje valja imati na umu prilikom ovojesenskih šoping pohoda:

Hlače s printom – hlače, osobito traperice, ove hladne sezone moraju imati print. Bilo kakav sitniji uzorak je dobrodošao, od najšarenijih do dvobojnih. Cik cak, pepito, plemenski, životinjski – što god vam srce poželi.

Suknje A kroja
– ove su suknjice vrlo ljupke, ženstvene, dolaze u svim dužinama i bit će jesenski hit. Mogu imati faldice, 'harmonika' nabore, a vrlo su upadljivih uzoraka i boja te se nose kao glavni komad stajlinga.

Bluze – bluze su posebna i svakako must–have priča. One su bazični komad, a kako su najčešće lagane, gotovo prozirne i kopčaju se na leđima, bit će vam multifunkcionalne. Za babljeg ljeta nosit ćete ih solo, nakon toga ispod jaknica i sakoa.

Kožne jakne
– od čvrste su kože, djeluju robusno, opasno, dolaze s metalnim, istaknutim patent zatvaračima. Motoristički stil ovih jakni se nastavlja, a ponuda kožnjaka po dućanima čini se većom nego ikad. Najčešće su crne, ali dobrodošle su i prljavoružičaste i u boji devine dlake.

Prsluci
– od kožnih do onih koji izgledaju poput razrezane trenirke, nose se prsluci. Idealni su upravo sada za prijelazno razdoblje, a izgledaju vrlo otkačeno kada se dobro kombiniraju.

Široki i vrlo dugi puloveri – puloveri ostaju široki i dugi, zaobljenih linija na ramenima i bokovima. U novim kolekcijama nudi se ponajviše onih s kratkim rukavima, u jesenskim bojama (boja cigle, tirkizna, siva).

Prljavoružičasta i duboka zelena boja
protežu se kroz gotovo sve komade odjeće i nosit će se 'od glave do pete', stoga obratite pozornost osobito na njih.