OSKAROVSKI LOOK

Sve tajne mladenačkog izgleda lijepe Julije Roberts

26.02.2019 u 12:57

Bionic
Reading

Na 91. po redu dodjeli nagrada Oscar, jedna od najljepših glumica svih vremena oduševila je svojim besprijekornim stajlingom, lepršavom haljinom i fantastičnim make upom koji ju je dodatno pomladio

Lijepa Julia Roberts kao da ne stari! Prelijepoj Amerikanki neodoljivog osmijeha ove će jeseni proslaviti 52. rođendan no sa svakim svojim pojavljivanjem dokazuje kako su godine za nju zbilja samo broj.

Julia Roberts na dodjeli nagrada Oscar Izvor: Pixsell / Autor: A.M.P.A.S./PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL

Slavna je oskarovka oduševila svojim stajlingom na dodjeli Oscara gdje je imala ulogu prezenterice otkrivši tko je dobitnik zlatnog kipića za najbolji film - slavio je Peter Farrelly sa svojim filmom 'Zelena knjiga: Vodič za život'.

Mladolika glumice očaravajuće ljepote nosila je lepršavu asimetričnu haljinu s potpisom Eliea Saaba, koju je upotpunila sa štiklama Stuarta Weitzmana, a besprijekornu frizuru upotpunila je savršenim make upom koji je osmislila make up stručnjakinja Genevieve Herr.

ROMANTIČNO I EFEKTNO

Neočekivan izbor: Ova je boja dominirala crvenim tepihom, a nema tko je nije nosio

Pogledaj galeriju

Ona je otkrila kako je za prozračnu šminku lijepe Julije koristila Lancomeove proizvode u vrijednosti od 500 dolara (oko 3200 kuna).

Nježni make up s malo srebra, kaže Genevieve, bio je u skladu s njezinim srebrnim cipelama i nakitom.

'Prvo sam joj na lice nanijela masku Lancôme Génifique Hydrogel Melting Sheet Mask i nakon toga bogatu kremu (Absolue Revitalizing & Brightening Rich Cream) kako bi se koža nahranila i pripremila za make up. Zatim sam joj na lice stavila primer (Prep & Hydrate Primer) koji je poslužio kao baza za podlogu Teint Idole Ultra 24H Long Wear Foundation (230 Buff) osobito na područja koja trebaju više pokrivanja. Zatim sam na Julijine jagodice nanijela malo ružičastog rumenila koje je naglasilo i boju Julijine prekrasne haljine', rekla je Genevieve.

  • +7
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oči je naglasila sa stikom Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Shadow i s malo srebrnog sjenila, a zatim je linerom naglasila pogled.

Mladenački look zaokružila je lijepim ružom u tonovima nježne ružičaste (Lancôme Le Lip Liner) i s malo sjajila za usne (Lancome Le Mademoiselle Shine).

Julijin je oskarovski stajling sve oduševio te se mnogi slažu kako je bila jedna od najljepših uzvanica dodjele.

  • +8
Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, slavna glumica u svojoj je dugogodišnjoj filmskoj karijeri osvojila četiri nominacije Oscara, a osvojila ga je za ulogu u filmu 'Erin Brockovich'.