PROIZVOD BEZ KOJEG NE MOŽE

Svi se pitaju kako Jennifer Lopez s godinama izgleda sve bolje, a pjevačica je sada otkrila tajnu mladolikog izgleda

05.01.2021 u 11:01

Bionic
Reading

Jedna od slavnih ljepotica koje s godinama izgledaju sve bolje svakako je i Jennifer Lopez, no pomalo je nejasno kako joj to polazi od ruke. Na veliku radost brojih žena diljem svijeta, pop diva i glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, otkrila je tajnu mladolikog izgleda

Jennifer Lopez je na Instagramu objavila video u kojem skida make up i prolazi kroz svoju beauty rutinu, koristeći kozmetičke preparate iz svoje nove beauty linije JLo Beauty. U istom videu pjevačica i glumica dala je svojim obožavateljima uvid u svoj režim njege kože, jer bez njegovanog lica teško je postići besprijekoran make up.

Zna to vrlo dobro i J.Lo koja svojoj koži posvećuje jednaku pažnju i njegu kao i svome tijelu. 51-godišnja glumica, koja izgleda kao da nije ni dana ostarila od prvog trenutka kada se pojavila na glazbenoj sceni, otkrila je kako svakog dana ima isti ritual njege lica.

Još od svojih dvadesetih Lopez koristi zaštitni faktor 30 koji štiti kožu od štetnih ultraljubičastih zraka, za koje znamo da izazivaju hiperpigmentaciju i potiču starenje kože. Pop diva otkrila je da ni jedan dan ne preskače ovaj važan korak koji joj pomaže očuvati mladolik izgled. Vjeruje kako je ključno koristiti preparate koji u sebi sadrže SPF.

Bez obzira je li ljeto ili zima, iz kuće nikada ne bismo trebali izaći bez kreme sa zaštitnim faktorom, a stručnjaci predlažu što veći faktor.

J.Lo se suočila s nagađanjima da koristi botoks i filere, a zle jezke je ušutkala lansirajući vlastitu beauty liniju JLo Beauty u prosincu 2020. I ranije je otkrivala neke svoje tajne ljepote, kao primjerice to da ne pije alkohol i kavu, da se uvijek nastoji dovoljno naspavati kako bi se njeno tijelo regeneriralo, da uvijek bira proizvode s prirodnim uljima te da koristi djevičansko maslinovo ulje koje smatra moćnim saveznikom ljepote.

  • +4
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako na svojim nastupima ima puno lice šminke, Jennifer Lopez u slobodno vrijeme nerado nosi make up. Kožu radije pusti da diše, što je također važno za lijepu i njegovanu kožu. Osim toga, pjevačica redovito vježba i vodi računa o prehrani lišenoj rafiniranog šećera, a bogatoj proteinima, povrćem i voćem, što je također jedan od glavnih uvjeta za lijepu kožu.

U videu koji je podijelila na Instagramu J.Lo je koristila nekoliko proizvoda iz svoje beauty linije, uključujući čistač lica That Hit Single ($38) i višenamjenski serum That JLo Glow ($118) koji hrani kožu i daje joj lijep i zdrav sjaj.

Pjevačica hidrira svoju kožu izvana, baš kao i iznutra, a ako ste se pitali koju hidratantnu kremu koristi odgovor je That Big Screen ($54) koja sadrži SPF 30.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia