NAGRADNI NATJEČAJ

Terme Šmarješke toplice, Hotel Vitarium superior

09.04.2013 u 09:43

Bionic
Reading

Ukoliko osjećate da je krajnje vrijeme da učinite prvi korak u promjeni životnog stila, ili jednostavno da se relaksirate, Terme Šmarješke toplice u Sloveniji, samo sat vremena iz Zagreba, pravo su mjesto za vas.

Jedno od najsuvremenijih slovenskih termalnih lječilišta poznato je kao centar za liječenje bolesti srca krvnog sustava, a u posljednje vrijeme i po medicinskim wellness programima, prvim u Sloveniji. Stručni tim, koji čine nutricionisti, doktori i osobni treneri pripremiti će vam individualne programe mršavljenja i proćiščivanja tijela (detoksikacija postom). Zbog učinkoviti i dugotrajnih rezultata ovi programi su jako omiljeni osobito kod turista iz zapadne Europe.

U Šmarješkim Toplicama možete plivati u termalnim bazenima i opuštati se u raznima saunama. Poseban doživljaj bit će relaksacija u belokranjskom hramu, rustikalnoj finskoj sauni s mirisom drveta breze koji umiruje, čisti i otvara dišne putove. U svijetu sauna možete pokušati i rimsku, parnu i finski saunu za revitalizaciju te posebnu biljnu saunu – za opuštanje prenapetih mišića i umirivanje preopterećenog živčanog sustava. Kao dio relaksacije oduševiti će vas ledeni zdenac, tretman koji se provodi ledenim kockama, a služi za revitalizaciju krvnog sustava. Vitarium Spa&Clinique će svojim uslugama zadovoljiti i najzahtjevnijeg gosta. Ovaj centar na glasu je po cjelovitom programu usluga za sprečavanje civilizacijskih bolesti koje su posljedica suvremenog načina života.

Možete se i rekreirati u prirodi, vožnjom biciklom, pješačenjem ili nordijskim hodanjem te u okolici možete naići na mnoge biciklističke i pješačke staze; među njima također i devet staza posebno označenih staza za nordijsko hodanje.



Vikend paket za dvije osobe u hotelu Vitarium****superior u Termama Šmarješke Toplice
Paket uključuje:

•2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe
•neograničeno kupanje u termalnim bazenima (32 °C)
•noćno kupanje petkom i subotom (do 23. sata)
•1x slobodan ulaz u svijet sauna (birati možete izmedu finske, turske, rimske, biljne i rustikalne finske saune)
•jutarnju hidro-gimnastiku, aerobik u vodi, nordijsko hodanje 
•plesne večeri srijedom i subotom

Doplate na licu mjesta: boravišna pristojba.

Nagrada će se moći koristiti do 30. prosinca 2013.