GLAMUR U CANNESU

Teško je reći koja je haljina bolja: Selena Gomez priredila nezaboravnu modnu paradu

20.05.2024 u 10:00

  • +10

Selena Gomez u Cannesu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/

Bionic
Reading

Selena Gomez za svoju je ulogu u hvaljenom filmu 'Emilia Perez', u kojem glume i Zoe Saldaña i Édgar Ramírez, dobila samo pohvale, a produkciju i glumačku garderobu potpisuje nitko drugi nego kreativni direktor Saint Laurenta Anthony Vaccarello

Bivša teen zvijezda gradi impresivnu glumačku karijeru te ovih dana promovira svoj novi film 'Emilia Perez', a njezina izvedba sve je oduševila.

No uspješna glumica, pjevačica i poduzetnica priredila je i pravi modni show zahvaljujući svojim modnim kombinacijama koje je pokazala u Cannesu, a teško je reći koja je bila bolja.

Odličnim se potezom pokazala crvena haljina golih ramena s detaljem u vidu sitnih ruža jer je istaknula Seleninu put i blistavu čokoladnu smeđu nijansu kose, no ništa manje zapažena nije bila ni u klasičnoj crno-bijeloj haljini, a koja je mnoge podsjetila na zlatno doba Hollywooda.

Vječna kombinacija boja odlično je pristajala lijepoj Seleni, a haljinu brenda Saint Laurent spojila je sa skupocjenom ogrlicom brenda Bulgari, na čije su stvaranje utrošene dvije tisući sati rada.

DOBITAN ODABIR

Crno-bijele haljine dominiraju u Cannesu, a najljepšu ima ona

Pogledaj galeriju

Zgodna brineta svoj modni niz upotpunila je lepršavom bijelom haljinom sparivši je s trendi slingback sandalama i sunčanim naočalama retro stila.

Ljepotica, koja je nekad bila u vezi s Justinom Bieberom, u ovu je modnu priču na najprestižnijem modnom festivalu uvrstila i zavodljivu crnu haljinu s hrabrim dekolteom inspiriranom stilom 50-ih.

Modna kuća Saint Laurent, predvođena kreativnim direktorom Anthonyjem Vaccarellom, u Cannesu predstavlja čak tri filma: 'Emilia Perez' redatelja Jacquesa Audiarda, 'The Shrouds' Davida Cronenberga i 'Partenopa' Paola Sorrentina.

Inače, producentski odjel ove luksuzne modne kuće prošle godine je u Cannesu debitirao filmskim projektom, gej vesternom 'Strange Way of Life' Pedra Almodóvara.