ŠEŠIR I VRUĆE HLAČICE

Tko li se to zamaskirao?

26.08.2013 u 13:17

Bionic
Reading

Zgodna glumica i pjevačica odlično je iskombinirala vruće hlačice, top koji otkriva trbuh i šešir velika oboda

Vanessa Hudgens (24) prošetala je svoje vitke noge Studio Cityjem, a kako bi se zaštitila od kalifornijskog sunca, zaštitila se velikim šeširom.

Lijepa Nessa koja se proslavila ulogom u teen filmskom serijalu 'High School Musical' godinama je bila u vezi s kolegom Zacom Efronom, a sad je u sretnoj vezi s Austinom Butlerom, Sebastianom Kyddom iz nove hit serije 'The Carrie Diaries', koja se bavi tinejdžerskim danima Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada'.

Vanessu smo mogli vidjeti i u filmu 'Spring Breakers', a za potrebe filma je postala plavuša.

'Kolegica iz filma, Ashley Benson i ja izašle smo van odmah nakon što smo završile poslove na setu, a ja sam iz zezancije ostavila plavu periku. Bila sam šokirana koliko su nas druge djevojke u klubu mrzile. Bile su strahovito ljubomorne na nas. Čini mi se da plavuše izazivaju puno više reakcija okoline, kako pozitivnih, tako i negativnih. Zato ne bih žurila s transformacijom u plavokosu curu', rekla je.

U filmu 'The Frozen Ground' glumi u društvu holivudskih legendi Nicolasa Cagea i Johna Cusacka: 'Sretna sam jer sam imala priliku raditi s Nicom i Johnom, zbilja sam puno naučila od njih. Bili su divni na setu i ispunili su moja očekivanja. Ne želim se ograničiti niti na jedan žanr u budućnosti. Volim izazove i ispitivati vlastite granice.'