RUKE U PRVOM PLANU

To se zove wow efekt: Kraljica Letizia stvorila pomutnju u glamuroznoj haljini koja osvaja detaljima

28.10.2022 u 09:18

Bionic
Reading

Lijepa kraljica i bivša novinarka uvijek se trudi biti drugačija i odmaknuti od uštogljenog kraljevskog dress codea, a navedeno je ovoga tjedna itekako potvrdila na svečanom koncertu u Oviedu

Stil odijevanja španjolske kraljice sve je samo ne očekivan, barem ne od jedne članice kraljevske obitelji. Njezina formalna izdanja nerijetko čine komadi od kože, pristupačne krpice s potpisom high street brendova ili komadi zavodljivih proreza poput haljine u kakvoj se ovih dana pojavila u Madridu.

Nju je pokušala nadmašiti svega par dana kasnije sa efektnim modelom od crnog baršuna, u znaku halter ovratnika i svjetlucajuće ‘mreže’ na području dekoltea.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ova glamurozna haljina novi je komad u impresivnoj garderobi kraljice Letizije, stiže s potpisom španjolskog brenda Teresa Helbig i ovoga tjedna premijerno ju je odjenula za svečani koncert u gradu Oviedu.

Njezin originalni dizajn odlučila je prepraviti u pogledu dužine, a iako se nedavno suočila s dijagnozom Mortonovog neuroma, još uvijek nije spremna u potpunosti se oprostiti od omiljenih salonki pa je i ovo izdanje zaokružila njima.