TPORTAL DAJE SVE OD SEBE

U posljednjem vikendu osvojite printer HP i telefon Gigaset

31.12.2012 u 12:42

Bionic
Reading

Akcija 'Tportal.hr daje sve od sebe' se polako bliži kraju, ali unatoč tome i danas smo pripremili mnoštvo poklona - fiksni telefon Gigaset, printer HP DeskJet 2050, poklon paket Nivee, YSL Dare to Glow iluminator, parfem More by Demi Moore, Bobble bočice, dizajnerse svijeće Damjana Jacića, Clinique Chubby Stick Lip Moisturizing Tint set, knjige u izdanju VBZ-a i Algoritma te kozmetički tretman u Beauty centru Ritual!

Sudionici natječaja se prijavljuju putem forme za prijavu objavljene na tportalu te šalju odgovor na pitanje zadano u formi za prijavu (pitanje će se mijenjati na dnevnoj bazi), a najoriginalnije i najkreativnije prijave po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade.

Kliknite na sliku na dnu članka i sudjelujte u nagradnom natječaju.

Prijave zaprimamo do 31. prosinca u 11 sati, a imena dobitnika objavit ćemo 31. prosinca do 16 sati.

Svakako pročitajte pravilnik natječaja

U nastavku saznajte koje sve nagrade možete osvojiti.

Hrvatski telekom je pripremio Gigaset SL910 fiksni telefon.

Gigaset SL910 - premium kućni telefon za novo doba!
Gigaset SL910 izuzetan je bežični kućni telefon koji na prvi pogled osvaja svojom elegancijom, no nudi i niz naprednih funkcija koje do sada nisu bile uobičajene za kućne telefone.
Okvir i punjač izrađeni su od pravog metala što mu osigurava izdržljivost i posebnu privlačnost, a slušalica posjeduje zaslon osjetljiv na dodir dijagonale 3.2 inča. Ovako širok zaslon omogućuje trenutačan pristup brojnim funkcijama. Gigaset SL910 vrlo je prilagodljiv uređaj te se, ovisno o željama, može personalizirati na razne načine: primjerice možete učitati glazbu s računala i postaviti ju kao melodiju zvona (svakom kontaktu iz imenika možete dodijeliti drugu melodiju), ili učitati fotografije i upariti ih s kontaktima, a moguće je i od nekoliko fotografija napraviti screensaver. Imenik podržava do 500 kontakata u formatu vCard te svaki može sadržati nekoliko telefonskih brojeva. Kontakte možete i jednostavno sinkronizirati iz Outlooka.
Izdržljivost baterije je fascinantna, uz prosječnu upotrebu izdržat će do tri dana prije ponovnog punjenja, a zahvaljujući Bluetooth tehnologiji razgovore možete obavljati putem bežične slušalice. Uz sve ovo, Gigaset SL910 posjeduje i funkciju za nadziranje prostora te obavještava kada zvuk postigne određenu glasnost – što ga čini odličnim dječjim monitorom.

Nivea vam poklanja poklon paket s proizvodima iz serije Repair & Care.

NIVEA Repair & Care krema za tijelo
Bogata krema koja se brzo upija, pruža intenzivnu hidrataciju sa smirujućim učinkom na jako suhu i perutavu kožu. Ova formula uz dekspantenol, glicerin i Hydra IQ sastojak, sadrži i ureu. Ublažava zategnutost kože s dugoročnim učinkom te čak i ekstremno suhu i svrbljivu kožu čini glatkom i smirenom.
NIVEA hidratantni Hydro Care šampon
Lagana, prozirna formula s ekstraktom ljubičice i aloe verom pruža nježnu hidratantnu njegu za prirodno meku i glatku kosu.
NIVEA Hydro Care regenerator
Blaga formula s ekstraktom ljubičice i aloe vere osigurava duboku hidratantnu njegu bez da opterećuje kosu. Olakšava češljanje i sprječava ponovno zapetljavanje, za lijep i svilenkast izgled svake vlasi.
NIVEA Aqua Effect hidratantna krema za dnevnu njegu
vraća koži izgubljenu hidrataciju novom laganom formulom s vitaminom E i Hydra IQ sastojkom koja se brzo upija i djeluje u dubljim slojevima kože, za zdrav i osvježen izgled lica. Zaštitnim faktorom SPF15 štiti kožu od UV zraka i preranog starenja.
NIVEA Aqua Effect regenerirajuća krema za noćnu njegu
hidratizira i intenzivno njegu je kožu dok spavate. Sadrži prirodni vitamin E koji podupire regenerativne procese kože i Hydra IQ sastojak za potrebnu dubinsku hidrataciju tijekom noći.
NIVEA FOR MEN Sensitive balzam za njegu osjetljive kože
Najprodavaniji balzam poslije brijanja u Hrvatskoj od sada ima novu laganu formulu - prirodna kamilica, vitamin E i provitamin B5 trenutno umiruju kožu i smanjuju crvenilo i iritaciju. Sensitive balzam osjetljivoj koži nakon brijanja vraća zdrav, svjež i njegovan izgled.

Yves Saint Laurent poklanja jedan Dare to Glow iluminator tena.

Svilenkasti iluminator tena, nešto između highlightera i prekrivala Dare to Glow, must have je proizvod za žene koje žele veličanstven sjaj. Pravi nomad kolekcije Jesen/Zima 2012/2013 lako se sprema u torbicu i prati YSL ženu, kamo god ju njezino raspoloženje povede.
Lako prijanjajuća, ultra-svježa tekstura ostavlja na koži osjećaj ugode i mekoće. Obogaćen sedefastim optičkim česticama, Dare To Glow stvara nevidlijivu zaštitu koja koži daje prirodan sjaj.
Želite li ga nanijeti na cijelo lice ili samo istaknuti neke dijelove, Dare To Glow je dostupan u tri nijanse, koje će osvijetliti vaš ten:
N° 1 – Tempting Gold – topla, zlatna zraka svjetlosti
N° 2 – Fatal Red – topla, zlatna zraka svjetlosti
N° 3 – Naughty Pink – hladna, jarka zraka svjetlosti

Oriflame vam poklanja miris More by Demi More.

Švedska kozmetička kuća Oriflame kozmetika ostvarila je suradnju s poznatom hollywoodskom glumicom Demi Moore, a kao rezultat nastala je nova ekskluzivna linija More by Demi, dostupna u ponudi novog kataloga.
Svoje oduševljenje kampanjom Demi je objasnila: 'Oriflame nudi visoko kvalitetne i luksuzne proizvode, koji su lako dostupni modernim ženama današnjice. Sviđa mi se činjenica da je Oriflame strastveni brand koji osnažuje žene diljem svijeta.'
Novu kolekciju predstavlja orijentalno-cvjetni miris More by Demi parfemska voda – zavodljiva mješavina tahićanskog ylang ylanga, elegantnog jasmina i tople sandalovine, koja dočarava glamur i sofisticiranost Demi Moore.

Wellbie.hr trgovina vam poklanja Bobble bočice!

Bobble bočica je napravljena od reciklirane plastike u koju jednostavno ulijete vodu iz slavine te na nju pričvrstite poklopac s filtrom. Dok pijete, ugljen koji se nalazi u filtru eliminira klor i ostale štetne organske tvari. Filtrirana voda je odličnog okusa i kvalitete, a cijena je značajno niža od flaširane kupovne vode.
Bobble je i vrlo praktična i prigodna za putovanja, možete je koristiti na poslu, školi, slobodnim aktivnostima, odmoru itd. Najveća prednost bočice bobble je to da njezina uporaba omogućava značajnu uštedu – jedan filtar je dovoljan za 300 punjenja. Na taj način možete cijelo ljeto, a sve za cijenu jedne bočice, uvijek imati pri ruci besplatnu, kvalitetnu i sigurnu vodu. Nakon što se filtar istroši, jednostavno ga zamijenite novim i pričvrstite na staru bočicu. Sada umjesto 300 odbačenih praznih plastičnih boca možete upotrebljavati samo jednu – koja se, uz to, može reciklirati.
Bobble je u Hrvatskoj dostupan u varijanti od 0,5 l, a uz svaku bočicu dobivate i pričvršćeni filtar koji možete odabrati u šest različitih boja.

Clinique vam poklanja Chubby Stick Lip Moisturizing Tint set.

Riječ je o obojenim balzamima za usne u olovci. Alergijski testirano, 100% bez mirisa.
Set sadrži pet balzama za usne u različitim nijansama, od svijetlo ružićaste do tamno ljubičaste.
Ukratko - ovo je savršen poklon za blagdane.

Technomarket vas nagrađuje printerom HP DeskJet 2050.

Technomarket je vodeći lanac potrošačke tehnike u ovom dijelu Europe. Bogat asortiman od preko 12.000 artikala prate povoljne cijene svjetski poznatih brandova. U svojoj ponudi Technomarket nudi video i audio opremu, bijelu tehniku, male kućanske uređaje, uredsku tehniku, telekomunikacijske uređaje, informatičku opremu te mnoge druge artikle za ured i dom, a možete ih pronaći u 12 poslovnica širom Hrvatske te na www.technomarket.hr.

VBZ poklanja knjige autora Zorana Ferića 'Anđeo u ofsajdu' i 'Smrt djevojčice sa Žigicama'.


'Anđeo u ofsajdu'
Zbirka priča 'Anđeo u ofsajdu' dobila je najvažnije hrvatske književne nagrade te pohvale svih hrvatskih kritičara, a na prvom mjestu top lista knjiga je bila gotovo dvije godine. Nakon što je prošlo više od deset godina od njena objavljivanja može se reći da je to jedna od najvažnijih domaćih proznih knjiga u prvom desetljeću ovog stoljeća te da je upravo ona ustoličila Ferića na sam vrh hrvatske književnosti.


'Smrt djevojčice sa Žigicama'
'Smrt Djevojčice sa Žigicama', prvi roman Zorana Ferića, urnebesan je crnohumorni roman u kojem je priča o ubojstvu lokalne prostitutke i pokušaju da se otkrije ubojica samo okvir unutar kojeg defiliraju brojni redikuli, a i oni koji su na prvi pogled sasvim normalni upleteni su u gomilu bizarnih i neočekivanih događaja. No, koliko god roman bio pomaknut, njegov mali otočki svijet poprilično je vjerna preslika groteskne hrvatske stvarnosti u posljednjih petnaestak godina.

Beauty centar Ritual vam poklanja dva poklon bona - Stenders šečerni piling od marelice + masažu masažnim uljeom od koštica marelice.

Šarmantni, vintage salon ljepote, beauty centar Ritual smješten u Zaprešiću, nudi široku paletu tretmana za relaksaciju i uljepšavanje koji će vam pomoći da bar nakratko pobjegnete od stresne svakodnevice. U bogatoj ponudi, kreiranoj i prilagođenoj vašim potrebama, zastupljeni su neki od vodećih svjetskih brandova kako za frizerske usluge, tako i za njegu lica, tijela, stopala, ruku i noktiju. U ugodnom ambijentu beauty centra, prepustite se stručnim rukama Ritual tima koji će vam pružiti kompletan ritual opuštanja, revitalizacije i uljepšavanja lica i tijela prilikom nadolazećih blagdana.
Opuštajući tretman u trajanju od 90 min., protkan divnim mirisima i teksturama koji će nahraniti kožu, te učiniti je neprepoznatljivom.

Više informacija o proizvodima beauty centra Ritual možete pronaći na web stranici www.ritual-beautycentar.com

Algoritam vam poklanja knjigu 'Klub jeze', autora R.L. Stinea.

Talia Blanton i njezini prijatelji članovi su neobičnog kluba – Kluba jeze – tako ga oni zovu. Svakoga se tjedna sastaju i razmjenjuju priče kojima plaše jedni druge. Talia je glavna zvijezda u klubu, ona, naime, piše najbolje horor priče – priče u kojima glavne uloge često igraju njezini prijatelji.
Svi oni vole Talijine zastrašujuće priče – sve dok se ne počnu obistinjivati. Jedan po jedan, Talijini prijatelji postaju Talijine žrtve.
Obistinjuje li Talia svoje priče? Ili netko pokušava Talijin stvarni život pretvoriti u horor priču?
R. L. Stine, najpopularniji američki pisac za mlade, potpisao je više od stotinu naslova u žanru trilera i horora. Serijal 'Fear Street' ('Ulica Straha') donio mu je svjetsku slavu.

Damien's Candles vam poklanjaju paket modernih svijeća s dizajnerskim potpisom.

Jeste li ikada razmišljali o svijećama kao o dizajnerskom proizvodu? Dizajner Damjan Jacić je upravo s tim pitanjem pokrenuo novi brend – Damien's Candles. Odlučio je stvoriti prepoznatljivi brend dizajnerskih svijeća koje karakterizira inovativan i minimalistički dizajn.
Velika je pažnja stavljena na ručnu izradu i kvalitetu ekoliških materijala kako bi se dobili zamišljeni oblici i teksture. Svijeće su unikatne, autorski su rad mladog dizajnera i svojim dizajnom se savršeno uklapaju u moderne i pročišćene interijere.

Zadatak preko vikenda je bio u najviše 10 riječi napisati novogodišnju odluku, a dobitnici su:

Željko Turković- printer HP DeskJet 2050

'...nastaviti po starom!'

Darija Bošnjak - parfem More by Demi Moore i knjiga 'Klub jeze'

'...postati djevojka dana na tportalu.'

Zoran Josipović - telefon Gigaset SL910

'...pobijediti Jacquesa Houdeka u klackanju!'

Miro Jakovac - telefon Gigaset SL910

'...da ću voditi ljubav, a ne psa.'

Petra Landripet - Nivea poklon paket i knjiga 'Klub jeze'

'...knjige čitati više, da mi pamet iz glave ne zbriše.'

Ina Nikolac - YSL Dare to glow iluminator i Bobble boca

'...ostati u drugom stanju da me mimoiđu radovi u polju.'

Tanja Radić - Clinique Chubby Stick Lip Moisturizing Tint set i Bobble boca

'...stisnuti svog muškarca i udati se!'

Juraj Mlinarić - poklon paket dizajnerskih svijeća Damjana Jacića i knjiga 'Smrt djevojčice sa Žigicama'

'... neću VIŠE toliko piti, a bome ni MANJE'

Mila Batista - tretman u Beauty centru Ritual i knjiga 'Anđeo u ofsajdu'

'...upisati tečaj plesa i proplesati kroz 2013. godinu sa smješkom.'

Nera Golojuh - tretman u Beauty centru Ritual i knjiga 'Klub jeze'

'...složiti one puzzle koje sam počela slagati prije dvije godine.'

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o detaljima preuzimanja nagrada biti obavješteni putem maila, a ostalim dobitnicima nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.