za PARTY TRENUTKE

U Zari se krije prekrasna haljina koja izgleda kao da je stigla ravno iz ormara Victorije Beckham

09.11.2023 u 10:47

  • +3

Zara haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

S estetikom donjeg rublja, spektakularnim izrezom na leđima i upečatljivim crvenim tonom, omiljeni španjolski high street brend lansirao je model haljine koji ima sve odlike da postane vrući predmet žudnje za blagdansku sezonu

Upravo je predstavljena na Zarinim stranicama i već je na dobrom putu da postane kraljicom blagdanske sezone koja počinje za nekoliko tjedana. Sofisticirana, elegantna, laskava i stvarno seksi – riječ je o slip haljini od satena u moćno crvenoj boji koja izgleda kao da je stigla ravno iz garderobe Victorije Beckham.

Novi Zarin maksi dizajn s minimalističkom estetikom delikatno pada i klizi niz tijelo bez stezanja i urezivanja čime se postiže uistinu atraktivan vizualni učinak. Haljina s V-izrezom dolazi i s tankim naramenicama koje se spajaju na stražnjem dijelu stvarajući spektakularan izrez koji postaje glavni detalj ovog dizajna.

Unatoč zadržavanju klasične siluete, upečatljivi detalj na leđima i spektakularna crvena boja čine ovu haljinu iz Inditexovog vodećeg brenda savršeno elegantnim izborom pogodnim za sve blagdanske zabave pred nama.

Tu je i činjenica da se crvena boja u sezoni jesen/zima 2023. ističe kao jedan od velikih trendova, što ovaj model čini doista punim pogotkom. čini dvostrukim uspjehom. Osim toga, ova satenska haljina nalik donjem rublju gotovo momentalno podsjeća na estetske haljine kakve je nebrojeno puta znala nositi Victoria Beckham, samozatajna zaljubljenica u ovakvu siluetu i nijanse poput crvene.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'