COOL KOMBINACIJA

Usprkos bogatstvu Meghan Markle ne odriče se omiljenih tenisica pristupačne cijene

20.12.2023 u 21:39

Bionic
Reading

Meghan Markle dobro je poznata po svojoj ljubavi prema skupocjenim dizajnerskim komadima, no i ona ponekad rado nosi nešto s potpisom Zare, Cosa, Adidasa...

Vojvotkinja od Sussexa iznenadila je mnoge kad se pojavila posve neočekivano u reklami za Clevr.

Meghan je izgledala fantastično u casual izdanju koje je uključivalo svijetloplavi Cosov džemper od kašmira od 156 eura, crne skinny traperice brenda La Ligne koju su osnovali bivši urednici Voguea iz New Yorka i klasične bijele Adidasove Stan Smith tenisice koje godinama uživaju poseban status zbog svoje pristupačne cijene, privlačnog dizajna i bezvremenskog stila.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: VANCOUVER CANUCKS / FERRARI / PROFIMEDIA

Vojvotkinja je investitorica za tvrtku Oat latte sa sjedištem u Kaliforniji od 2020. godine, a sad je pokazala i svoje glumačke vještine u njihovoj posljednjoj objavi na Instagramu.

U snimci od 30 sekundi, suosnivačica tvrtke Hannah Mendoza može se vidjeti kako hoda po prostorijama i opisuje kako su morali 'pozvati pojačanje' kako bi se nosili s užurbanom blagdanskom sezonom. U pozadini se može vidjeti supruga princa Harryja i majka dvoje djece, kako pakira kutije i nosi cool hoodiecu s logom brenda tvrtke. Vojvotkinja je svoju odjevnu kombinaciju upotpunila sunčanim naočalama Celine 'Triomphe'.

Bivša glumica je uočena i kako pijucka iz bijele metalne boce za vodu od 27 eura tvrtke Simply Modern. U drugoj kratkoj sceni, Meghan je nosila prošivenu jaknu poznatog brenda Moncler.

Bivša zvijezda serije 'Suits' je u prosincu 2020. potvrdila da je uložila iznos koji nije poznat u Clevr Brands, koji ima niz latte kava u obliku praha.

Poduzetna bivša članica kraljevske obitelji iskoristila svoje veze za promociju tvrtke, koja je osnovana u siječnju 2019. i koju vodi izvršna direktorica Hannah Mendoza, i to slanjem košarice proizvoda svojoj susjedi Oprah Winfrey, koja je zatim te proizvode dijelila putem svoje stranice.

Inače, u ranijoj izjavi za Fortune potvrđujući ulaganje 2019., Meghan je rekla: 'Ovo je ulaganje potpora strastvenoj poduzetnici kojoj je prioritet dobrobit zajednice uz njezin posao. Ponosna sam što ulažem u njezinu predanost pronalaženju etičkih sastojaka i stvaranju proizvoda koji i ja osobno volim i koji ima holistički pristup dobrobiti. Vjerujem u nju i vjerujem u njezino društvo'.