UDOBNE I PROZRAČNE

Vidjeti Kate Middleton u ovakvom izdanju prava je rijetkost: Godinama je vjerna jednostavnim tenisicama koje vole i Hrvatice

23.09.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Kate Middleton uputila se na svoj prvi samostalni kraljevski angažman otkako je završila izolacija, za koji je odabrala vrlo ležernu odjevnu kombinaciju, koja joj izvrsno pristaje. Kate je iskoristila priliku da kraljice nema u blizini i uskočila u udobne platnene tenisice koje obožavaju trendseterice diljem svijeta, uključujući Hrvatice

Kate Middleton razgovarala je s obiteljima i ključnim organizacijama o važnosti podrške koja je potrebna mnogim roditeljima. I sama je majka troje djece te je svjesna da nekad zna biti iscrpljujuće i teško, zbog čega joj je ova tematika itekako interesantna.

Vojvotkinja od Cambridgea se za tu priliku susrela sa svojim sugovornicima u Battersea Parku pa je konačno imala priliku odjenuti se ležernije nego inače, no ne pamtimo kad smo je vidjeli u ovakvom izdanju.

Tijekom izvršavanja službenih dužnosti od Kate se očekuje da nosi haljine midi kroja koje skrivaju ramena i primjerenu obuću, a pritom mislimo na zatvorene salonke na petu. Ono što kraljica Elizabeta II također ne odobrava su cipele na punu petu i tenisice, koje smatra sve samo ne damskima i primjerenima članici kraljevske obitelji.

Ipak, kraljica je popustljiva u situacijama poput ove, kada je riječ o vrlo opuštenim događajima na otvorenom, u prirodi ili kada je riječ o sportskim događajima pa je Kate iskoristila priliku da se riješi štikli i uskoči u tenisice u kojima je zaista rijetko imamo priliku vidjeti.

Lijepa vojvotkinja uskladila je bijelu majicu kratkih rukava Ralph Lauren i elegantne hlače na crtu u boji lososa Marks & Spencer s bezvremenskim bijelim tenisicama od oko 415 kuna, koje pristaju uz apsolutno sve. Kate se odlučila za platnene tenisice s potpisom popularnog brenda Superga, a koje obožavaju i Hrvatice.

Cjelokupan stajling vojvotkinja je zaokružila Cartierovim satom i zlatnim nakitom - naušnicama s potpisom dizajnerice Danielle Draper i narukvicom brenda Halcyon.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia