vjenčanje u madridu

Mladenka blistala u vjenčanici koja je još ljepša straga

02.05.2024 u 09:07

  • +17

Vjenčanje Javiera Garcíe-Obregóna i Eugenie Gil Muñoz

Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

Bionic
Reading

Javier García-Obregón i Eugenia Gil Muñoz prvi dan svibnja odabrali su za svoj veliki dan, a njihovo vjenčanje privuklo je veliku pažnju. A u prvom planu našla se spektakularna vjenčanica koja je bila zanimljiv spoj tradicionalnog i modernog

Nakon gotovo osam godina veze Javier García-Obregón i Eugenia Gil Muñoz izrekli su sudbonosno 'da' okruženi obitelji, prijateljima i kolegama. Za kulisu svog vjenčanja odabrali su crkvu San Fermín de los Navarros u Madridu, a mladenka je stigla u velikom stilu, sa čak sat vremena zakašnjenja.

No, čekanje se isplatilo, a Eugenia Gil Muñoz za svoj veliki dan odabrala je haljinu klasičnog kroja sprijeda, bez rukava, s izrezom u struku i dugom ravnom suknjom, te vrlo originalnom pozadinom. Naime od struka na dolje se protezao šlep u obliku XXL mašne.

S dugim rukavicama, kratkim velom, srebrnim sandalama s visokom petom i buketom bež ruža, mladenka je valovitu kosu nosila polupodignutu i usput otkrila Rabat naušnice, brend koji potpisuje dizajn kako mladenkinog nakita tako i vjenčanog prstenja.

Za dizajn same vjenčanice bio je zaslužan Anmargo, brend Anne Anmargo, a španjolska dizajnerica imala je pune ruke posla na ovom vjenčanju jer su haljine s njezinim potpisom nosile i dvije najvažnije gošće – mladenkina i mladoženjina majka.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević