ASTRO INFO ZA SVE

Vreli Mars u Ovnu stvorit će nezaustavljivu silu koja će rušiti sve na putu do cilja

04.05.2024 u 07:30

Bionic
Reading

Mars je ušao u Ovna 30. travnja u 16.33 i ostat će u njemu do 9. lipnja. Budući da je on ujedno vladar Ovna, energija tog znaka, čista manifestacija vatre, bit će pojačana ovim tranzitom. Mars će raspiriti plamen, donoseći vam porast motivacije i žeđ za akcijom. Ako nešto želite postići, nadolazeći tjedni dat će vam polet i inspiraciju da to i ostvarite

Kada se Mars nalazi u Ovnu, njihova zajednička energija stvara nezaustavljivu silu. Brojni pripadnici svih znakova bit će obdareni strašću i borbenošću, čime će rušiti sve na putu do cilja. Puni samopouzdanja, osjećat ćete da možete pobijediti čak i ako su ulozi visoki, a konkurencija žestoka. Nastojat ćete dokazati da ste najbolji u svakom pothvatu.

Mars i Ovan odlikuju se impulzivnom energijom, što povećava rizik od ishitrenih reakcija i nesmotrenih odluka. Uskakat ćete u nove odnose ili donositi brzoplete zaključke umjesto da razmotrite svoje misli i osjećaje prije donošenja odluka. Ako prebrzo djelujete, mogli biste požaliti. Izbjegavajte arogantnost i tvrdoglavost tijekom ovog vremena i pristupajte situacijama otvorenog uma.

Pogledaj detaljni horoskop

Kada je riječ o intimnim odnosima, vaš erotski nagon bit će na visokoj razini. Mars u Ovnu voli akciju i osvajanje pa je ovo vrijeme novih ljubavnih početaka. Ako ste u vezi ili braku, iskoristite nadolazeće tjedne da situaciju u spavaćoj sobi učinite zanimljivijom i začinite je. Osobno zadovoljstvo bit će prioritet pa se nećete suzdržavati u izražavanju tjelesnih poriva i ostvarenju fantazija.

  • +3
Victoria Beckham rođena je 17. travnja 1974. u znaku Ovna Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / imago stock&people / Profimedia

Mars u Ovnu može vas ohrabriti i udvostručiti vam sposobnosti. Ovaj tranzit osobito će biti sretan za Lavove i Strijelce, koji će iskoristiti Marsov utjecaj za uvođenje pozitivnih promjena na intimnom i poslovnom planu, dok će Ovnovi prosperirati porade li na samokontroli i tempiranju poteza. Rakove, Vage i Jarce pak očekuju nepovoljne i nepredvidljive okolnosti, koje će od njih zahtijevati popuštanje i kompromis.