BLAGDANSKA ČAROLIJA TPORTALA

Vrijedne poklone donose vam Moviemix, Profil knjiga, Sinsay, Aircash i Nivea

15.12.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Tko ne voli primati poklone? Bez obzira koliko je lijepo poklanjati, svi se radujemo kad i sami dobijemo nešto na dar, a ovoga prosinca smo tradicionalno za sve naše vjerne čitatelje, ali i one koji će to tek postati, osigurali punu vreću ludo dobrih darova

U suradnji s našim partnerima pripremili smo mnoštvo poklona koje darujemo svakoga radnog dana od danas do Badnjaka. Kako biste sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i sve što trebate je pronaći nagradno pitanje u članku i uključiti se u blagdansku čaroliju tportala.

Super poklone imat ćete prilike osvojiti svakog dana, a što smo vam danas pripremili, saznajte u nastavku!

U desetom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Moviemix, Profil knjiga, Sinsay, Aircash i Nivea

Filmska streaming platforma MOVIEMIX daruje jednu godišnju pretplatu na MOVIEMIX mini paket. Gledanje filmova u Hrvatskoj upravo odlazi na višu razinu! MOVIEMIX je jedinstvena filmska platforma na kojoj će filmofili moći pronaći najkvalitetnije naslove iz svijeta filma – od dobitnika Oscara, festivalskih pobjednika, fascinantnih dokumentaraca, napetih trilera, spektakularnih akcija, nevjerojatnih istinitih priča pa sve do najnovijih kino hitova! Ukratko, MOVIEMIX je pravo mjesto za prave filmofile! Streaming platforma MOVIEMIX jedinstvena je upravo po tome što će se na njoj u visokoj HD rezoluciji gledati filmovi koji nisu dostupni na niti jednoj drugoj filmskoj platformi u nas što istu čini ekskluzivnim streaming servisom za najkvalitetnije filmove. Platforma MOVIEMIX svim će korisnicima u svakom trenutku biti dostupna na svim vrstama uređaja: preko TV aplikacije, mobilne aplikacije, tableta ili preko internetske stranice (www.moviemix.eu). Tako će budući korisnici kad god to žele u samo par klikova mišem, tipkovnicom ili daljinskim upravljačem za samo nekoliko sekundi biti u mogućnosti pokrenuti film iz udobnosti vlastitog doma i ući u svijet kojeg su sami izabrali za gledanje. Korisnicima MOVIEMIX-a prilikom prolaska procesa registracije također će biti omogućeno i biranje između tri oblika pretplate. Tako će korisnik moći izabrati želi li se mjesečno pretplatiti na dva, tri ili četiri istovremena „streama“. Cijene korištenja MOVIEMIX-a zavise od paketa kojeg budući korisnik odabere, a njih su tri: mini paket za 39,99kn, midi paket za 49,99kn te maxi paket za 69,99kn mjesečno. Registracija za platformu MOVIEMIX obavlja se putem službene web stranice www.moviemix.eu (klikom na link „registracija“), a nakon završetka procesa registracije u svojim profilima korisnici će moći spojiti ostale uređaje na kojima će željeti uživati u aplikaciji i kvalitetnom filmskom sadržaju. Za sve nove korisnike koji se prvi put registriraju na platformu MOVIEMIX korištenje aplikacije prvih 7 dana je potpuno besplatno odnosno prvih 7 dana ne vrši se naplata tako da korisnici imaju tjedan dana vremena za odluku žele li nastaviti biti registriranim članovima MOVIEMIX-a ili ne. Streaming servis MOVIEMIX u Hrvatskoj pokreće Discovery film, tvrtka koja je već više od trideset godina vodeći distributer u području kino i VoD distribucije nezavisnih filmova na području cijele regije. Zbog količine igranog i dokumentarnog sadržaja na platformi, kao i zbog činjenice da sadržava uistinu specifične naslove koji nisu dostupni na niti jednom drugom streaming servisu u Hrvatskoj, MOVIEMIX već sada predstavlja jedan od onih nezaobilaznih oblika zabave koji će uvelike obogatiti svačiji dom. Ako se želite opustiti, ako se želite zabaviti, ako se želite obrazovati ili jednostavno volite filmove koji će vas navesti na razmišljanje – platforma MOVIEMIX pravo je mjesto za vas!

Profil knjiga vam daruje paket knjiga koji sadrži sljedeće naslove: Bernadine Evaristo - Djevojka, žena, drugo, David Lagercrantz - Obscuritas i An Leysen - Orašar.

Bernadine Evaristo - Djevojka, žena, drugo. Roman nagrađen nagradom Booker. Bernardine Evaristo prva je crnkinja koja je osvojila tu prestižnu književnu nagradu. Nagradu je podijelila s Margaret Atwood za roman Svjedočanstva što se dogodilo tek treći put u povijesti nagrade (prvi su je put dijelili Nadine Gordimer i Stanley Middleton 1974., a drugi Michael Ondaatje i Barry Unsworth 1992.). Dobitnica nagrade Booker 2019. Dobitnica nagrada British Book Awards i Fiction book of the year 2020. Autorica bestselera br. 1 Sunday Timesa. Ovo je Velika Britanija o kakvoj još niste čitali. Ovo je Velika Britanija o kakvoj još nitko nije pisao. Od Newcastlea do Cornwalla, od prabaka rođenih početkom dvadesetog stoljeća do tinejdžerica dvadeset prvog, Djevojka, žena, drugo slijedi svojih dvanaest likova na osobnim putovanjima kroz prostor i vrijeme tijekom proteklih stotinu godina. Svaka od njih u potrazi je za nečim – bila to zajednička povijest, neočekivana budućnost, mjesto koje bi mogla nazvati domom, osjećaj pripadnosti, ljubavnik ili ljubavnica, izgubljena majka ili otac, ili tek tračak nade...Tijekom čitavog stoljeća promjene i rasta, borbe i života Djevojka, žena, drugo slijedi svoje vrlo različite likove na međusobno isprepletenom putovanju otkrića. Ovo je roman o budućnosti, o prošlosti. On je fikcija, on je povijest. Ovo je roman o tome tko smo danas. Iz medija. Roman pun strasti, britak poput oštrice noža, pršti od energije i humora, nezaobilazno štivo o modernoj Britaniji i ženama... Briljantno. Žiri za dodjelu nagrade Booker. Osebujno, nesputano, trijumfalno. Snažan, hrabar, seksi roman koji praskom otvara pogled u svijet koji tek trebamo upoznati. Sunday Times

David Lagercrantz - Obscuritas. Novi roman autora triju nastavaka megahit-serijala Millennium. Ljeto je 2003. godine. U Stockholmu je nasmrt pretučen nogometni sudac afganistanskih korijena. Za ubojstvo je osumnjičen i uhićen Giuseppe Costa, čovjek nagle naravi, otac jednoga od igrača. Dokazi se čine čvrstima, ali Costa uporno odbija priznati ubojstvo pa policijski načelnik odluči potražiti savjet i pomoć profesora Hansa Rekkea, svjetski poznatog stručnjaka za tehnike ispitivanja. Ako itko može izvući istinu iz Coste, onda je to on. No ništa se ne odvija onako kako je to policija očekivala. Rekke prima istražni tim u svojoj vili u Djursholmu i oštroumnom predstavom odbaci cijelu optužnicu. Costa je uskoro pušten na slobodu, a policija ostaje bez ijednog traga. Samo Micaela Vargas, mlada policajka iz Husbyja, ne želi odustati od slučaja. Pokušava stupiti u kontakt s Rekkeom, ali on joj ne odgovara na pozive. Hans Rekke i Micaela Vargas ipak se ponovno susreću, u dramatičnim okolnostima, i taj neskladni par odluči riješiti slučaj koji ih odvodi do CIA-je, potrage za teroristima, talibanskog rata protiv glazbe… Slavni švedski pisac i novinar David Lagercrantz, autor triju nastavaka megahit-serijala Millennium koji su prodani u milijunima primjeraka, napisao je napeti roman s fascinantnim likovima u svijetu u kojemu baš ništa nije onako kako se isprva čini. David Lagercrantz (r. 1962.), švedski pisac i novinar, svjetsku je slavu stekao biografijom Zlatana Ibrahimovića I Am Zlatan (Ja sam Zlatan) i trima nastavcima serijala Millennium: Što nas ne ubije, Čovjek koji je lovio vlastitu sjenu, Djevojka koja je morala umrijeti. Biografija Ja sam Zlatan objavljena je 2011. godine i za manje od dva mjeseca prodala se u pola milijuna primjeraka te tako postala najprodavanijom knjigom svih vremena u Švedskoj, a i u ostatku svijeta prodane su višemilijunske naklade. Dvije godine poslije vlasnici prava na književnu ostavštinu Stiega Larssona izabrali su Davida Lagercrantza da napiše nastavak Larssonove trilogije Millennium i ti su romani postali globalni fenomen. Serijal Millennium prodan je u 100 milijuna primjeraka i širom je svijeta zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Obscuritas je prvi roman iz serijala Rekke/Vargas.

An Leysen - Orašar. S engleskoga preveo Ozren Doležal. Orašar je priča o djevojčici Klari koja na Badnju večer dobiva prekrasan dar. U ovoj čarobnoj slikovnici An Leysen odijeva klasičnu božićnu bajku E. T. A. Hoffmanna u novo ruho, a njezine uzbudljive ilustracije prenijet će te u čudesan svijet zlog kralja miševa i prelijepe Šećerne Vile. Badnja je večer. Za Klaru i njezina brata Fritza uzbuđenje je na vrhuncu. Svake godine kum Drosselmeier donosi im posebne božićne darove. Klara je dobila drvenog vojnika. To je orašar, koji Fritzu izgleda pomalo smiješno, ali Klari se veoma sviđaju njegove velike, blage oči. Te noći otkriva da njezin novi prijatelj nije samo krckalo za orahe nego mnogo više od toga. Nekoć je bio hrabar vojnik koji se zaljubio u pravu princezu.

Sinsay daruje dva poklon paketa koji sadrže: adventski kalendar s nakitom, kozmetičku torbicu i čarape. Prepoznatljivi modni brand Sinsay kao dio poljske fashion kompanije LPP, već je 2014. godine svojim pojavljivanjem u Hrvatskoj osvojio tržište, a uz konstantno razvijanje i prilagođavanje potrošačima, Sinsay se iz branda posvećenog teenagericama profilirao u brand pristupačan svim profilima i dobnim skupinama kupaca. Pristupačne cijene i praćenje suvremenih trendova, pozicionira ga kao jedan od najbrže rastućih modnih brendova na svijetu, a streloviti rast ove je godine rezultirao dodatnim otvaranjem novih poslovnica i to u novom konceptualnom ruhu. Trgovine nekoliko puta veće od prvih Sinsay prodavaonica s površinom od otprilike 1.300 kvadratnih metara nude širok izbor odjeće, obuće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu. Posebnu pažnju odvlači i kućni namještaj i dekorativni predmeti iz Home asortimana koji je već osvojio srca svih ljubitelja interijera. Oduševljenje sa Sinsay blagdanskim asortimanom je u punom jeku, a preslatke božićne dekoracije i odjeća kod većine već spremno čekaju Badnje jutro!

Aircash daruje dvije Aircash Mastercard kartice. Ove blagdane budite bez brige – uz Aircash Mastercard karticu kupite poklone na vrijeme. Svaki dan je dobar dan za pokloniti osmijeh, lijepu riječ ili neku sitnicu, mali znak pažnje koji će razveseliti naše najdraže. Blagdani su vrijeme kada posebnu pozornost posvećujemo ljudima koje volimo i koji su nam bitni. Sigurno već imate neke ideje za blagdanske poklone, a kako ne bi čekali zadnji tren, vašu kupovinu možete obaviti već sad putem interneta ili na brojnim prodajnim mjestima bez naknade uz pomoć Aircash Mastercard kartice. Saznajte sve o prednostima nove kartice uz koju sigurno kontrolirate vaše troškove na aircash.eu

Nivea daruje Best Care poklon paket u limenci. Uljepšajte svoju zimsku idilu uz NIVEA božićne pakete. Lampice i božićni ukrasi zasjali su ulicama grada. Napokon nam je stiglo vrijeme božićne čarolije! Nezamjenjiv miris cimeta i omiljenih kolačića uskoro će ispuniti naše tople domove. Dok pjevušimo popularne pjesmice, u glavi pokušavamo smisliti što kome pokloniti ove godine. Koliko god volimo darivati svoje najmilije, odabir poklona nije baš najjednostavniji zadatak. Nemojte čekati zadnji trenutak, izbjegnite gužve i uštedite vrijeme uz bogatu ponudu NIVEA božićnih paketa. NIVEA zna što vaši najdraži vole, donosimo vam najbolje ideje koje će i ove godine svima izmamiti osmijeh na lice! Ove ali i ostale NIVEA poklon paketi potražite u trgovinama diljem Hrvatske. Za vas smo izdvojili dio božićnih paketa, a cjelokupnu raznovrsnu ponudu pogledajte ovdje. Za sve ljubiteljice klasične NIVEA njege, savršeni poklon bit će NIVEA Care poklon paket u prepoznatljivoj NIVEA limenci s četiri poznata plava proizvoda za njegu tijela! NIVEA Care poklon paket sadrži: NIVEA mlijeko za tijelo, NIVEA Creme Care gel za tuširanje, NIVEA Protect & Care roll-on dezodorans, NIVEA kremu i veliku NIVEA limenku.

Dobitnici su:

  • MOVIEMIX - Branko Kubiv
  • Profil knjiga – Maja Biondić Petričević
  • Sinsay - Sanja Kruljac i Sara Cindrić
  • Aircash – Davor Nemedan i Jurica Čubranić
  • Nivea - Biljana Škrbina