pripremite se na vrijeme

Vrući trendovi: Evo kakvi će se kupaći kostimi nositi ovoga ljeta

04.05.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Bikini ili jednodijelni badić, jednobojni ili s printom… Sezona kupaćih kostima je pred nama, a ako želite biti u trendu i na bazenu, plaži ili balkonu dok se sunčate, bacite oko na vodeće modele

Duži su sve duži, a proljetna sezona u punom je jeku, što znači da nas tek nekoliko tjedana dijeli od ljeta. A modne trendseterice jako dobro znaju da je za dobar stil i sjajne komade koje ćete obožavati nositi ključna priprema. Uz balerinke, sandale i boho haljine pojavljuju se i prvi trendovi kupaćih kostima.

Baš kao i po pitanju ostatka mode, kupaći kostimi ove godine vrte se oko bezvremenskih i klasičnih modela s dodatkom neodoljivog prizvuka sedamdesetih. Ravnoteža između klasike i trenda donosi novu dimenziju kupaćih kostima koji osvajaju na prvi pogled.

Trendi badići za ljeto 2024.

Klasični crni badić nikada neće izaći iz mode, baš kao ni onaj s cvjetnim uzorkom. No ako se doista želite istaknuti, bacite oko na modele s crveno-bijelim prugicama. Za sve stilove i budžete, ovo je pet modela badića koji će biti najtraženiji ovog ljeta.

Prugasti mikrobikini

Retro je itekako u trendu ove sezone, a prugice su uvijek poželjan detalj. Ove sezone in su one u kombinaciji crvene i bijele boje, i to u mikro formatu. Ovo je jedan od onih bikinija koji privlači pažnju, odgovara svakoj puti, a s ili bez naramenica kao stvoren je za one koji se žele istaknuti.

Cvjetni bikini

Cvjetni print nikada ne izlazi iz mode, a ljeti izgleda posebno privlačno. Ovaj bikini ima savršeno laskav kroj i razigran uzorak. Birajte modele s trakicama za vezanje u struku, a gornji dio izgleda sjajno bilo u obliku trokutića ili s prstenom u sredini.

Jednodijelni badić

Ovo je jedan od onih modela koji je uvijek u trendu, savršeno klasičan i savršeno nosiv baš svake godine. No ako želite ići u korak s trendovima, bacite oko na heklane modele koji nas stilski vraćaju u sedamdesete. A osim što izgledaju vrlo chic, ovi badići su nosivi i kao top uz hlače i suknje.

Crni bikini

Bezvremenski model, ukratko. Ovo je jedan od onih bikinija koje nosite godinama. Jednostavne crne gaćice, gornji dio na vezanje ili u obliku topa – bez puno kompliciranja, a s neizostavnim wow efektom.

Crveni bikini

Crveni bikini kao stvoren je za podizanje ionako visokih temperatura tijekom ljeta. Izgleda sjajno uz preplanuo ten, a ako želite istaknuti oblikovanu figuru, ovo je model koji želite u ormaru.

  • +5
Badići Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo