svi ih žele

Za sve je kriva Kate Middleton: Ove cipele u trenu su postale predmet žudnje

19.12.2023 u 13:03

  • +7

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Cipele s potpisom Gianvita Rossija polako, ali sigurno postaju jedne od najpoželjnijih modnih komada

Nakon što je emitiran ovogodišnji Royal Variety Performance, broj online pretraživanja za salonke Gianvito Rossi na Googleu je porastao za 301% diljem svijeta. Razlog je, naravno, Kate Middleton.

Princeza od Walesa nosila je model Gianvito 105, u zagasitoj plavoj nijansi, od brušene kože i sa špic vrhom. Iako se slični modeli mogu pronaći u čak 26 boja u online trgovini Gianvito Rossija, mnoge zaljubljenice u modu ostale su razočarane kada su vidjele da omiljena nijansa Kate Middleton trenutno - nije dostupna.

Inače, riječ je o cipelama koje buduća kraljica često nosi. Koliko su joj drage najbolje potvrđuje podatak da ih ima u najmanje pet boja, a nosila oh je tijekom dobrotvornih manifestacija te formalnih svečanosti u proteklim godinama.

No, ovo nije jedini komad kojem je naglo skočila popularnost jer je 'plava duga haljina', kakvu je nosila Middleton na istoj svečanosti, pretraživana 231% češće, dok su njene J Crew naušnice izazvale rast potražnje od nevjerojatnih 614%.

Odijelo princa Williama također je privuklo pozornost, budući da su pretraživanja 'crnog smokinga' također porasla za 233%.

Kate Middleton stavila je samo točku na 'i' rasta popularnosti Gianvita Rossija koji polako, ali sigurno postaje jedan od najpoželjnijih brendova današnjice.

Naime, cipele ovog brenda nedavno su nosili Finneas, Billie Eilish, America Ferrera, Rachel McAdams, Carrie Coon, Emma Myers i brojni drugi koji su ih birale za stajlinge na crvenim tepisima.