MAMI UZDAHE

Zanosna brineta proslavila 40. rođendan na plaži: Ukrotila obline hit kupaćim kostimom

03.07.2018 u 10:28

Bionic
Reading

Grčki otok Mikonos posljednjih godina nezaobilazna je ljetna destinacija brojnim slavnim osobama, a na njemu je ovih dana uživala i zanosna Nicole Scherzinger te je proslavila 40. rođendan

Vidno raspoloženu bivšu članicu grupe Pussycat Dolls dežurni paparazzi ulovili su na plažama Mikonosa, a u kupaćem kostimu spremno je pozirala prijateljicama.

  • +3
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim pjevačkom karijerom, zanosna Nicole svjetsku je slavu stekla zamamnom figurom kojom se na društvenim mrežama često voli pohvaliti.

  • +17
Nicole Scherzinger na Capriju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je velika pobornica nošenja minijaturnih modela bikinija, Nicole se ovaj put odlučila za jednodijelni kupaći kostim u kobaltnoj plavoj boji koji se isticao detaljem remena oko struka i crnim patentnim zatvaračem na području dekoltea.

Njega je nosila uz šareni pareo, mnoštvo zlatnog nakita i neizostavne ljetne dodatke u znaku slamnatog šešira i sunčanih naočala.

'Gdje je vrijeme prošlo? Rođendan me dočekao potpuno nespremnu. Što si stariji, vrijeme brže prolazi, stoga budite zahvalni', napisala je Nicole na Instagramu ispod fotografije iz mladosti.