čista romantika

Zimska bajka olimpijske prvakinje: Mladenka je odabrala bajkovitu vjenčanicu prepunu detalja

05.01.2024 u 11:00

  • +13

Therese Johaug i Nils Jakob Hoff

Izvor: Profimedia / Autor: OLE MARTIN WOLD / NTB SCANPIX / NTB / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Therese Johaug, bivša norveška skijaška trkačica i Nils Jakob Hoff, bivši norveški veslač s novom godinom uplovili su u bračnu luku. Njihovo vjenčanje bilo je prava zimska bajka, a mladenka je blistala u bajkovitoj vjenčanici, savršenoj za zimsko vjenčanje

U pravoj zimskoj idili u norveškom Rørosu četverostruka olimpijska prvakinja zavjetovala se na vječnu ljubav i uživala u svom vjenčanju iz snova sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Nilsom Jakobom Hoffom. Hoff je također nije nepoznato ime u svijetu sporta. Sada 38-godišnjak postao je svjetski prvak u veslanju u dvojcu na pariće 2013. godine.

Dvoje bivših sportaša svjetske klase par su dugi niz godina i smatraju se apsolutnim slavnim parom u svojoj zemlji Norveškoj, a nakon što su izrekli sudbonosno 'da' u crkvi, odvezli su se saonicama koje su vukli konji. Inače, Johaug je završila karijeru u ožujku 2022. Na Olimpijskim igrama u Pekingu iste godine skijašica trkačica osvojila je tri zlatne medalje.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Norveški par zaručio se prije točno dvije godine kada je Hoff, također na Silvestrovo, zaprosio Therese. Dvije godine nakon zaruka uslijedilo je zimsko vjenčanje iz snova u pitoresknom Rørosu.

Na Instagramu Therese je objavila brojne slike s vjenčanja. Između ostalog tu su one koje prikazuju par kako se vozi kočijom, a Johaug je također otkrila djelić atmosfere zabave koja je uslijedila nakon ceremonije vjenčanja.

Za svoje zimsko vjenačanje Therese je odabrala bajkovitu vjenčanicu prekrivenu perlama, a gornji dio načinjen od čipke spajao se s nabranom, volumioznom suknjom. Gornji haljine imao je kratke rukave, a s uskim krojem i dubljim dekolteom laskavo je isticao liniju tijela, dok je lepršava i materijalom bogata suknja dala dozu glamura. U crkvi Therese je nosila i dugački veo izvezen s efektnim i vrlo nježnim cvjetićima, a vani, na hladnoći i snijegu zaogrnula se bijelom krznenom pelerinom te je nosila bijele, meko podstavljene rukavice.

vjenčanje golferske zvijezde

Poseban detalj: Mladenka je oduševila vjenčanicom koja samo na prvi pogled djeluje klasično

Pogledaj galeriju