JESTE LI ZNALI...

Znate li koliko puta žene obuku istu haljinu?

08.02.2013 u 15:19

Bionic
Reading

Čak je 91 posto žena priznalo da u ormaru imaju barem jednu malu crnu haljinu. Istraživanje je pokazalo da im ta haljina u prosjeku traje 11 godina i da se itekako isplati uložiti u nju

Ne samo da mala crna haljina spašava ženu kad ili ne zna što bi obukla ili se želi osjećati seksi ili je pak osjetila da ima koju kilicu viška, već je i dobar financijski ulog jer je žene čuvaju 11 godina i u tom razdoblju obuku 143 puta.

Čak 48 posto žena izjavilo je nadalje da posjeduju čak četiri do šest malih crnih spasonosnih haljina, a 27 posto ima ih više od sedam.

Osim toga, čak je 57 žena reklo da omiljenu crnu haljinu 'štede' samo za specijalne prilike, a njih 33 posto nije se moglo odlučiti koja im je najdraža.

Ispitanice su izjavile i da takvu haljinu posjeduju sedam godina te da očekuju da će u njoj uživati još barem četiri.

Na pitanje što najviše vole kod svoje male crne haljine, gotovo polovina ih je odgovorila da u njima izgledaju dobro, a 33 posto je reklo da se u njima jednostavno osjećaju dobro.

Godišnje svoju haljinicu obuku 13 puta, i to u svim društvenim prilikama, od poslovnih događanja, preko izlazaka s prijateljicama do posebnih formalnih prilika.