ZALJUBLJENA?

Nina Badrić: Ljubav se ne može sakriti

15.05.2015 u 17:10

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić uživa u poslovnim obavezama, a cvjetaju joj ruže i u privatnom životu

Nina Badrić otkrila je da ponovno želi biti dio žirija u nekom talent showu, a još više od toga bi joj 'legao' njezin show, u kojem ne bi nalazila mlade nade, već bi ih stvarala.

'Voljela bih da se za nekoliko godina posvetim brizi o kompletnoj karijeri nekog izvođača. Htjela bih pokušati stvoriti novo ime, voditi i ulagati u tu novu karijeru od samog početka te pokazati ljudima ovdje da se itekako može ako se uloži u nekoga, ako se prepozna drugačija osobnost, ako nekog ne tjeraš da bude netko drugi. Ukoliko imaš sreću upoznati mladu osobu s karizmom, jer to je zapravo najvažnije uz nečiji talent', izjavila je Nina.

Ne skidajući osmijeh s lica, za što je očito zaslužna nova ljubav u njezinom životu, bila je tajanstvena na pitanje je li sretna i zaljubljena te se poslužila citatom Ive Andrića. 'Ljubav se, kao ni kašalj, sakriti ne može', rekla je.

Osim nastupa u Hrvatskoj i susjednim državama, Nina je sa Željkom Vasićem snimila pjesmu 'Lozinka za raj', za koju je nedavno u Banjoj Luci dobila Oskar popularnosti za duet godine.