NIKAD IZAZOVNIJE

Lidija Bačić i Maja Šuput provociraju na Valentinovo

14.02.2017 u 13:42

Bionic
Reading

Cvijećem, bombonijerama, raznim poklonima i romantičnim večerama obilježavaju se Dan zaljubljenih. I dok nekima Valentinovo ne predstavlja ništa više od običnog dana, neki ga slave. Evo tko sve od poznatih drži do njega i kako su čestitali svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Žanamari Perčić na originalan način dosjetila se kako će obilježiti Dan zaljubljenih. Ovih je dana provela u tonskom studiju gdje je sa svojim suprugom Mariom snimila video u kojem izvode 'The Greatest' Sije.

Fanovi su se oduševili njihovom izvedbom. Počastili su ih komentarima poput: 'Odlični ste zajedno, bravo', 'Simpa ste dobri, dragi, zgodni', 'Ovo je stvarno jako, dobro. Svjetsko, a naše!'.

Lidija Bačić svima je poručila: 'Volite se, nek se srce trese.' Odjevena u svom stilu - u pripijenu mini crvenu haljinu s velikim dekolteom s balonima u obliku srca, u videu šalje poljupce.

Pjevačica stoji ispred zrcala te tako pratiteljima daje pogled na svoju pozadinu. Neki fanovi, osim čestitke za Dan zaljubljenih, otišli su toliko daleko da su joj izjavili ljubav.

Volite se nek'se srce trese❤

A post shared by Lidija Bačić? (@lidijabacic_lile) on

Maja Šuput svoje obožavatelje odlučila je zabaviti malo drukčijom valentinovskom čestitkom. Pozirala je u donjem rublju, u tangama. Iako je u vrlo kratko vrijeme sakupila puno lajkova, fotografiju je odlučila ukloniti. Tako nekako funkcionira i društvena mreža Snapchat.

Zaljubljena RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin za Valentinovo se odlučila poigrati Snapchatom. Objavila je dvije čestitke. U jednoj ima nacrtane naočale u obliku srca, a u drugoj puše srcolike balone.

?? #valentineday #valentines #love #happyme #snapchat

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

? #morelove #snapchat ?

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

Nogometaš Barcelone i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić Valentinovo je čestitao samo svojoj supruzi Raquel u kojoj joj je po tko zna koji put izjavio ljubav. 

Komičar Mario Petreković čestitao je u svom zafrkantskom stilu.

Dan za ljubljenje #falauprava

A post shared by Mario Petrekovic (@mario_petrekovic) on

Glumica Petra Dugandžić za Dan zaljubljenih složila je kolaž fotografija te se obratila riječima: 'Puno je ljubavi bilo u protekloj godini. Zaljubite se u život i čuvajte se međusobno.'

Puno je ljubavi bilo u protekloj godini. Zaljubite se u život i čuvajte se međusobno. #samoljubav

A post shared by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on

'Dragi moji, volite se k'o ovo dvoje! Ili barem koliko ona njega voli. I tako cijele godine, ne samo danas', poručila je Petrina kolegica iz serije 'Zlatni dvori' Katarina Baban uz simpatičan životinjski video.

I Bojana Gregorić Vejzović na svoj je način zaljubljenima ostavila poruku na Instagramu.

Happy Valentines day? #love #joy #valentines #life #goodvibes

A post shared by @bojana.gv on