BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas daruju Profil, Filorga, L'Oreal, KHL Medveščak, Elizabeth Arden...

08.12.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Već šestu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Svakog dana imat ćete prilike osvojiti vrijedne nagrade, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U šestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Elizabeth Arden, Profil, Filorga, L'Oreal Paris, KHL Medveščak, Optima telekom, Hit Records, Rodizio do Brasil, Harley-Davidson® Zagreb i Wellness&Fitness Centar Murad

Profil poklanja jedan primjerak knjiga 'Animorfija' i 'Vrlo komplicirana trgovina'.
Kerby Rosanes, 'Animorfija' je neobična bojanka, crtanka i potraga za čudnovatim bićima i predmetima na kakvu do sada još niste naišli! Zakoračite u čudnovat i prekrasan svijet umjetnika Kerbyja Rosanesa, gdje se neobična bića i predmeti preobražavaju u životinje koje ulijevaju strahopoštovanje. Ilustracije su protkane mnogobrojnim detaljima i črčkarijama koje će vas oduševiti. Animorfija je trenutačno jedna od najtraženijih i najpopularnijih bojanki za djecu i odrasle. Objavljena je u više od 30 zemalja, a taj broj iz dana u dan raste. Autor već kreira neobične radove za novu bojanku pod nazivom Imagimorfija.

Hugh Laurie, 'Vrlo komplicirana trgovina' je duhovit i napet krimić dr. Housea. Priča romana počinje jednom narudžbom ubojstva iza koje se krije puno iznenađenja, a živopisnog Lauriejeva detektiva – koji se, usput, i zaljubi – zaplet vodi u posve nepredvidivom pravcu... Tko god voli dr. Housea, voljet će, uvjereni smo, i ovu knjigu, koja je napisana prije serije, što samo svjedoči o tome koliko je Laurie dr. Housea modelirao prema svojim zamislima, s obzirom na to da je i glavni junak romana Vrlo komplicirana trgovina po duhu i tipu humora, zapravo, vrlo blizak Houseu, premda je daleko od titule doktora.


L'Oreal Paris poklanja vam prekrasni poklon paket L'Oreal Paris Men Expert. Paket za potpunu njegu svakog muškarca prilagođen i najosjetljivijoj koži sastoji se od pjene za brijanje obogaćene Aloe Verom, losiona nakon brijanja koji hidratizira, umiruje i razbuđuje vašu kožu, te dezodoransa sa 48 satnim djelovanjem protiv znojenja, kojeg u ovom bogatom paketu dobivate na poklon.


KHL Medveščak Zagreb poklanja paket Božićne čarolije zagrebačkih Medvjeda! Zima je godišnje doba hokeja, a Božić vrijeme darivanja. Svatko tko se uključi u nagradnu igru ima priliku osvojiti dvije ulaznice za bilo koju utakmicu Medvjeda u prosincu, u Medinom baru na utakmici uživati u dva besplatna pića i najbolja hot doga u gradu, u Fan shopu obući dvije Medveščakove majice i dvije kape, te sa utakmice ponijeti dvije zastavice, dva privjeska, dva novčanika, dvije vezice za ključeve i jednu Medveščakovu kuglicu za bor koja će u dom sretnog dobitnika unijeti dio nezaboravne božićne atmosfere „Medvjeđeg brloga“. Čitatelji paket/poklon mogu iskoristiti za jednu od utakmica 09., 12., 22.12. ili 24.12.2015.


Filorga poklanja Filorga Pigment Perfect serum za izbjeljivanje, 30 ml. Tri inovativna aktivna sastojaka rade u sinergiji i uklanjaju pigmentacijske nedostatke na koži: ekstrakt hmelja smanjuje proizvodnju melanina te time vidljivo smanjuje veličinu i intenzitet hiperpigmentacija. Nova generacija vitamina C (u izrazito stabilnom obliku), ujednačuje ten i pruža koži blistav izgled. Biljni ekstrakt djeluje protuupalno i protiv slobodnih radikala te  štiti kožu od nastanka hiperpigmentacija uzrokovanih oksidativnim stresom. Bez parabena. Ovaj visoko koncentrirani serum uklanja postojeće i smanjuje pojavu novih hiperpigmentacija te ujednačava boju tena. Nanijeti ujutro i navečer prije svakodnevne njege. Za sve tipove kože.


Elizabeth Arden poklanja Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops kremu za tijelo. Elizabeth Arden bila je žena ispred svog vremena – istinski pionir u pristupu životu i poslu, kreativni vizionar i jednako tako pametna poslovna žena koja je imala nagon koji ju je vodio ostvarenju svojih snova. Ona je bila prva u kozmetičkom svijetu koja je slala svoje “izaslanice ljepote”, originalne današnje savjetnice ljepote koje nalazimo u salonima i parfumerijama. Bila je prvi šampion koncepta potpune ljepote – da ljepota započinje zdravom, prekrasnom kožom, kao i njegom lica protiv starenja kože. Miss Elizabeth Arden je rekla: “Biti lijepa i prirodna, pravo je koje s rođenjem stječe svaka žena.”


Rodizio do Brasil poklanja darovnu karticu u vrijednosti 200 kuna za nezaboravnu blagdansku večeru. Ovi blagdani jedinstvena su prilika da iskusite rodízio – specifičan način posluživanja najfinijih dijelova mesa koji se nabodeni na sablje peku na churrasco žaru i koje konobari potom nose k vama – sve dok ne kažete stop! Uz mesne specijalitete birate i između zaista bogatog izbora predjela i priloga na izdašnom buffet baru u također neograničenim količinama. Domjenak, večera s poslovnim kolegama ili veliko obiteljsko okupljanje u Rodizio do Brasilu posebno su iskustvo koje će svi dugo pamtiti, a slavlje će začiniti nastup samba plesačica koje hladni Zagreb na nekoliko sati pretvaraju u uvijek vrući Rio de Janeiro i nezaboravan doživljaj. 


Hit Records poklanja jedan primjerak albuma  Jole 'Remek djelo' i Sandi Cenov 'Deseti'.
'Deseti' jubilarni Sandijev album u izdanju HIT Recordsa, je ujedno i njegov autorski album. Devet novih pjesama i dva remiksa kao poklon brojnoj Sandijevoj publici prava su glazbena poslastica koju ne smijete propustiti.‘Naša pjesma’,‘Svadba’, ‘Još jedna o njoj’, te aktualni singl ‘Dobro jutro bivša moja’ samo su neke od pjesama koje ne smijete nikako propustiti na jedinstvenom ‘Desetom’ albumu’.Sandi je na svom desetom albumu napisao tekstove za sve pjesme te priznao. 'Sve su moje pjesme istinite, a većina ih je posvećena mojim bivšim ljubavima. Samo je vremenski period diskutabilan.'

'Remek djelo' je stiglo – novi i neodoljivi Jole! Jedinstveni i neodoljivi kralj zabave, pjevač nepresušne energije Jole, predstavlja novi album 'Remek djelo'. Šesti studijski album u izdanju Hit Recordsa i Tonike donosi deset pjesama među kojima i hitove 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Ja ti mogu biti tata', 'Sto godina samoće', te singl po kojem je album i dobio ime 'Remek djelo'. Sam Jole izuzetno je ponosan na novi album - 'Riječ je o zbirci hitova koja sam otpjevao posljednjih godina. Nadam se kako će obožavatelji, odnosno ljudi koje vole ono što radim, biti i više nego zadovoljni, te da će zavoljeti ovu moju glazbenu priču satkanu od ozbiljnih pjesama, ali i zezantskih skladbi.


Wellness & Fitness Centar Murad poklanja Spa Day kartu (saune -turska i finska sauna, bazen i teretana)  i  Hot stone masažu. Provedite opuštajući dan u wellnessu. Plivajte u bazenu sa vanjskim sunčalištem, opustite se u saunama (turskoj i finskoj) i vježbajte u teretani s Air-machine spravama. Za kraj potpuno se opustite uz Hot Stone masažu.


Harley-Davidson® Zagreb poklanja legendarnu majicu! Ljubitelji slavnog Harley-Davidson® branda već gotovo četiri godine na zagrebačkim Oranicama mogu uživati u svemu što ima veze s ovom ikonom motociklističkog stila. U prodajnom salonu potencijalni vlasnici i vozači Harley – Davidson® motocikala mogu razgledati i isprobati legendarne motocikle, uz koje se nudi veliki izbor popratne opreme koja ide uz image svakog ljubitelja motora. Naime, tvrtka Harley – Davidson® poznata je po tome što u ponudi ima obilje dodatne i prateće opreme, no ne radi se strogo o opremi za motocikliste. Asortiman uključuje  originalne dodatke, od novčanika, nakita, pojasa i kopči do kapa i šalova, proizvoda za kućanstvo i sl. Velika pažnja posvećuje se odjevnom asortimanu koji u svojoj klasičnoj Core liniji te mladenačkoj i urbanoj Black Label liniji sezonski nudi kolekcije funkcionalne odjeće i obuće koja pruža vrhunsku sigurnost i udobnost. Jesensko zimska H-D kolekcija dostupna je u Harley-Davidson® Zagreb prodajnom salonu, Oranice 104, Zagreb.


Optima telekom poklanja Optima telekom poklon paket koji sadrži ruksak, dekicu, majicu, miš i antistres lopticu. OT-Optima Telekom d.d. jedan je od vodećih telekomunikacijskih operatora na hrvatskom tržištu. U povijest je ušao kao tvrtka koja je svim građanima i organizacijama u Hrvatskoj po prvi put pružila mogućnost odabira telekomunikacijskog operatora te napredna komunikacijska rješenja po povoljnim uvjetima. Optima nudi usluge fiksne telefonije, interneta te digitalne televizije (IPTV) na teritoriju čitave Hrvatske, a trenutni tržišni potencijal od preko pola milijuna priključaka povezuje gotovo 3.000 km vlastite optičke mreže. Više na www.optima.hr.

Dobitnici su:

Saša Tomić, Petrinja  - album Jole + knjiga 'Vrlo komplicirana trgovina'

Dubravka Matić, Zaprešić - album Sandi + knjiga Animorfija

Blanka Đidara, Zagreb - Rodizio do Brasil + Optima telekom poklon paket

Maro Tudić, Zagreb - Paket Božićne čarolije zagrebačkih Medvjeda

Tamara Varović, Koprivnica - Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops

Vedran Cikoja, Vrgorac - Paket L'Oreal Paris Men Expert

Josipa Perhat, Zagreb - Hot stone masaža + Spa Day karta

Marta Štefanek, Osijek - Filorga Pigment Perfect

Ivan Katavić, Našice – Bar & Shield majica

O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.