MLAD I BOGAT

Davor Lukšić zanosnu zaručnicu ne ispušta iz ruku

22.07.2015 u 02:36

Bionic
Reading

Davor Lukšić, jedan od najbogatijih Hrvata, ovih dana ljetuje u Umagu u društvu zanosne zaručnice Cristel Carrisi, a doslovce je ne ispušta iz ruku

Davor Lukšić pojavio se u subotu na 26. izdanju Konzum Croatia Opena u Umagu, a njega i njegovu zaručnicu ondje je čekalo VIP mjesto, kako i dolikuje jednom od najbogatijih Hrvata. Osim preplanulim tenom, Lukšić je plijenio pozornost atraktivnim društvom, svojom plavokosom zaručnicom.

Lukšić živi u Zagrebu posljednje četiri godine, a njegova čileansko-hrvatska obitelj nalazi se na listi milijardera prema Forbesovoj listi. Naime, osim Plave lagune u Poreču, vlasnici su Jadranskih luksuznih hotela, koje su preuzeli od Gorana Štroka, te Excelsa nekretnina. U njihovu se portfelju nalaze i najljepše dubrovačke vile Šeherezada i Agava.


Koncert Bryana Ferryja na Stradunu povodom 100 godina hotela

Instagram
Lijepa Cristel Carrisi promotorica je vlastite kolekcije kupaćih kostima - Crisberry


Samozatajan i vrhunski školovan biznismen, kad ne radi, posvećen je dvjema ljubavima: onoj prema sportu, preciznije polu, i atraktivnoj zaručnici Cristel Carrisi. I baš koliko je Lukšić samozatajan, toliko je njegova zaručnica medijski eksponirana. Cristel je, naime, dizajnerica, pjevačica i televizijska zvijezda u svojoj rodnoj Italiji, a jedno je od četvero djece Ala Bana i Romine Power, velikih međunarodnih glazbenih zvijezda 60-ih godina prošlog stoljeća.

Hrvatska javnost Cristel je zapazila prije dvije godine, kad je mladi biznismen u Dubrovniku organizirao party povodom svog 30. rođendana. Lukšić je poznat po tome što odlično igra polo, a njegov je tim na turnirima prošlih godina nosio ime Crisberry, što je nadimak lijepe Cristel. Ujedno, to je ime njezina brenda kupaćih kostima koji se mogu kupiti preko interneta ili u finim talijanskim dućanima.