ŽIVOT U ŠPANJOLSKOJ

Fani Stipković otkrila djelić svoga raja

07.11.2016 u 13:48

Bionic
Reading

Bivša manekenka koja posljednjih pet godina radi kao sportska novinarka u Španjolskoj vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svojim fotografijama kao da želi poručiti da uživa u životu i da joj nikada nije bilo ljepše. I doista jest. Na posljednjoj je fotografiji prvi put odškrinula vrata lijepo uređenog madridskog doma i otkrila kako izgleda njezina oaza, ona na koju je silno ponosna. Naravno, pokazala je Fani i kako izgleda tipična nedjelja u njezinom životu

Zgodnu Korčulanku Fani Stipković tijekom profesionalnog rada u Španjolskoj čak su dva puta proglasili najseksipilnijom europskom novinarkom. I premda je, čini se, navikla na priznanja na račun ljepote, ona joj nisu cilj, već samo vjetar u leđa za nova postignuća.


Danas, nakon pet godina života u Španjolskoj, u kojoj je prije dvije godine lansirala i svoj projekt Fani TV, može se pohvaliti brojnim intervjuima sa svjetskim sportašima, a nedavno je objavila i intervju na koji je itekako ponosna, onaj s Nataschom Kampusch, djevojkom koja je prije deset godina uspjela pobjeći svom otmičaru nakon osam godina zatočeništva.

Plavokosa novinarka, čini se, odmor ne poznaje. Kad ne radi, najradije provodi vrijeme u teretani. U svojim intervjuima često je isticala to da dobar izgled ne može održavati estetskom kirurgijom, nego ponajprije vježbanjem te brigom i radom na sebi.