NOVKOVIĆ NOVOJ LJUBAVI

'Ines, ugasila si sve dileme i zaustavila moje vrijeme'

08.03.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Ako pitate 48-godišnjeg glazbenika Borisa Novkovića, vjerojatno će vam reći da je ljubav slijepa kad su godine u pitanju. Njegova pjesma 'Ines' posvećena je 19 godina mlađoj Zadranki s kojom je pronašao ljubav nakon prekida sa slikaricom Ivom Višošević.


Boris Novković iza sebe ima dva braka i nekoliko veza, no nije tajna to koga glazbenik trenutno ljubi. Novković inspiraciju trenutno dobiva od Zadranke Ines Katić. Čini se da dobna razlika od 19 godina ne smeta ni 29-godišnjoj politologinji Ines ni kantautoru Borisu.

U nedavnom intervjuu na Narodnom radiju Boris Novković razgovarao je s Daliborom Petkom i dotakao se teme 8. ožujka te komentirao kako je to jedan od rijetkih posebnih dana koji se još nije izlizao niti izgubio svoju istinu i toplinu.

Govoreći o 'Ines', Boris Novković povukao je paralelu s 'Tamarom', s kojom je prije 30 godina započeo karijeru. Novković je napisao 'Ines' jednog predivnog jutra – jednostavno je sjeo i pjesma je izašla iz njega. Dodao je kako je samo za tri pjesme dosad osjećao tu neobičnu euforiju, poput temperature, kad je znao da je stvorio nešto posebno. To mu se dogodilo s pjesmama 'Tamara', 'U dobru i zlu', 'Vukovi umiru sami' te sada s 'Ines'.

Novković kaže da 'Ines' ima univerzalnu ljubavnu poruku.