SVE ZA SLAVLJENIKA

Kako je Mandžukića djevojka iznenadila za rođendan?

22.05.2015 u 13:21

Bionic
Reading

Djevojka Maria Mandžukića, Ivana Mikulić priredila je napadaču španjolskog Atletico Madrida i hrvatskom reprezentativcu rođendansko iznenađenje u njihovom madridskom domu

Djevojka koju još javnost nije imala priliku upoznati i s kojom je Mandžo više od osam godina, dočekala je nogometaša sa tortom, balonima i poklonom, čime se on pohvalio na svom Instagram profilu.

Nogometaš i 26-godišnja Ivana upoznali su se u Slavonskom Brodu gdje je samozatajna crnokosa studentica Ivana Mikulić tada pohađala srednju školu. Ivana je iz mjesta Strizivojna i prati svog dečka na brojnim utakmicama.

Potpisavši za njemački nogometni klub Bayern 2012. godine, Mandžo je s Ivanom preselio u München.

Nakon što je postao ponosni vlasnik lijepe kuće na otoku Braču par se tijekom ljetnih mjeseci može vidjeti u mjestu Bobovišća gdje su snimljeni prošlog ljeta. Vila, koja se prostire na tri kata, osigurana je videonadzorom, ima bazen, garažu za dva auta i mjesto za gliser, a uvala u kojoj se nalazi poznata je po ljekovitom blatu. Zimske mjesece par voli provoditi na nekim egzotičnim destinacijama, poput Maldiva.

'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', izjavio je na početku karijere za njemački Bild.

Otada svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Naš ponajbolji golgeter slab je na satove, lijepu odjeću i tetovaže (kojih ima nekoliko).

'Vjerujem u instituciju braka, ali mi se ne žuri, sve u svoje vrijeme', jednom je izjavio.

Budući da se u slobodno vrijeme često bavi humanitarnim radom, rođendan su mu zasigurno čestitali i mnogobrojni ljudi kojima je svojim donacijama nesebično pomogao.

U 29. godini sve najbolje mu je zaželio njegov klub madridski Atletico, a samo četiri sata nakon objave ta je čestitka sakupila više od 12 tisuća lajkova