PRVO POSAO PA...

Nevena Rendeli progovorila o ljubavi s Makom Vejzovićem

22.02.2016 u 14:44

Bionic
Reading

HTV-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli prvi je put progovorila o svojoj romansi sa snimateljem Makom Vejzovićem. Prvo su bili prijatelji, pa ona njemu šefica na poslu, a potom su se među njima razvili dublji osjećaji, oni ljubavni

Floskulu da ljubav i posao ne idu zajedno Nevena Rendeli i Mak Vejzović porušili su do temelja udruživši se i privatno i poslovno. S Makom je u vrijeme osnovne škole pohađala dramsku grupu, pa su bili prijatelji, a nakon rada na njezinom prvom dokumentarnom filmu 'Ironwoman' na kojem je Mak bio direktor kamere, njihov odnos se pretvorio i u ljubavni.

'Na snimanju sam bila šefica koja je morala ekipu držati na okupu. Premda smo bili prijatelji, bila sam suzdržana jer sam osjećala veliku odgovornost - bio je to moj prvi dokumentarac. Kad je pala zadnja klapa, priznali su mi da sam svima išla na živce zbog svog šefovanja. Mak i ja privatno smo se zbližili kasnije, surađujući na drugim projektima HRT-a i u druženjima nakon snimanja i posla', ispričala je Nevena za Elle.

Nevena sa svojim dragim često spaja privatno i poslovno pa su tako u studenom prošle godine boravili u Istanbulu te u prosincu u Nasfeldu gdje su radili priče za HTV-ovu emisiju 'Život je lijep'.


Nevena i Mak spojili su privatno i poslovno te su često zajedno na terenu kao što je bilo nedavno u Austriji

Nevena Rendeli iza sebe ima jedan brak s građevinskim poduzetnikom Marijanom Bračuljem, a da se rastala javnost je doznala u rujnu prošle godine. Bivši supružnici nakon što su okrenuli novo poglavlje u svojim životima pronašli su i nove partnere. Marijan danas ljubi lijepu bivšu Miss Hrvatske, 24-godišnju Antoniju Gogić s kojom često putuje na egzotične destinacije.