BUNTOVNIK U HRVATSKOJ

Nick Kyrgios i Ajla Tomljanović: Romansa na Kornatima

12.07.2016 u 22:56

Bionic
Reading

Nakon što je izgubio u osmini finala Wimbledona od ovogodišnjeg pobjednika Andyja Murrayja 21-godišnji australski tenisač utješio se romantičnim odmorom u Hrvatskoj s djevojkom, bivšom hrvatskom, a danas australskom tenisačicom, 23-godišnjom Ajlom Tomljanović

Još jedan slavni sportaš ovog ljeta odlučio je uživati u ljepotama Jadrana. Riječ je o trenutno najvećem buntovniku s teniskih terena, Australcu Nicku Kyrgiosu, koji je prošlog tjedna posjetio zemlju odakle potječe njegova sadašnja djevojka, tenisačica Ajla Tomljanović. Naime, Ajla, s kojom je Nick u vezi više od pola godine, kćerka je bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Ratka Tomljanovića, a od srpnja 2014. ona kao australska državljanka nastupa pod australskom zastavom.

Par je proteklih dana na jedrilici obišao jadransku obalu, a Kyrgios nije krio oduševljenje. 'Hrvatska je bila prava eksplozija. Nedostajat će mi', napisao je na Instagramu.

I dok je jednu hrvatsku tenisačicu osvojio, drugoj se itekako zamjerio. Naime, Kyrgios je prošle godine na turniru u Montrealu uvrijedio Stana Wawrinku i njegovu djevojku, osječku tenisačicu Donnu Vekić, dobacivši suparniku kako je tenisač Kokkinakis spavao s njegovom djevojkom, a za što ga je ATP  kaznio uvjetnom četverotjednom suspenzijom i novčanom kaznom od 25.000 dolara.

Kyrgios je u velikom intervjuu za Daily Mail izjavio da je kazna poštena, ali i da ga nije sram zbog onog što je izrekao.

'Zaslužio sam da me se kazni do neke mjere, a očito je da sam još mlad. Nakon svega stekao sam dojam da će zbog takvih uvreda uskoro početi trpati ljude u zatvor, tako da sam naučio lekciju. Sada se moram ponašati u skladu s pravilima, ali sigurno je da neću igrati bez emocija', rekao je dodavši kako nije očekivao da će se podići toliko prašine zbog njegove provokacije. Inače, Kyrgios slovi kao jedan od najproblematičnijih tenisača jer nerijetko provocira svoje kolege. 

Moments ??☀️????✈️??

A photo posted by Nicholas Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

Gonna miss this @ajlatom @nina_ghaibi

A photo posted by Nicholas Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

Watch your step ?? @ajlatom @ciliaghaibi

A photo posted by Nicholas Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

??????

A photo posted by Ajla Tomljanovic (@ajlatom) on

kkk