NATIONAL GEOGRAPHIC

Originalna najava serijala 'Genius' osvojila publiku i na Super Bowlu

07.02.2017 u 11:34

Bionic
Reading

National Geographic je u povodu premijere svog prvog igranog serijala o najvećim inovatorima našeg doba, pod nazivom ‘Genius’, osmislio i originalnu videonajavu koja je 5. veljače prikazana za vrjeme poluvremena najvećeg američkog sportskog spektakla Super Bowla!

Kada je riječ o trailerima koji se emitiraju i prezentiraju za vrijeme poluvremena Super Bowla - uvijek se radio o najpoznatijim svjetskim blockbusterima, TV premijerama, a ovaj netipičan trailer – gledateljima je na najbolji mogući način najavio premijeru serije sa glavnim glumcem u ulozi Einsteina! U videu, najpoznatiji fizičar svih vremena – Albert Einstein na violini izvodi glazbeni megahit 'Bad Romance' originalne izvođačice skladbe i popkulturna ikone – Lady Gage. Glavna uloga slavnog fizičara u serijalu ‘Genius’ pripala je holivudskom glumcu Geoffreyju Rushu, koji je nagrađen Oscarom za ulogu u filmu ‘Sjaj’. Videonajava odmah je pobudila ogromno zanimanje za serijal čiju premijeru u Hrvatskoj očekujemo u proljeće 2017.

Prva sezona serijala pratit će razvojni put znanstvenog genija Alberta Einsteina od mladog buntovnika do jednog od najvećih znanstvenih umova 20. stoljeća, a najava savršeno reprezentira manje poznatu, ali iznenađujuće zabavnu Einsteinovu stranu koju serija istražuje i želi učiniti poznatom široj publici. Videonajavu možete pogledati na: natgeotv.com


Serijal ‘Genius’ je baziran na Einsteinovoj biografiji ‘Einstein: His Life and Universe’ koju je napisao američki novinar i pisac Walter Isaacson, a produkcija je pripala dvostrukom dobitniku nagrade Oscar - Ronu Howardu i Brianu Grazeru. Svaka od deset epizoda bavit će se jednim od njegovih nevjerojatnih otkrića, a serijal će biti emitiran u 171 zemlji i na 45 svjetskih jezika.

Zaista sam oduševljen podrškom koju nam je pružio National Geographic u pričanju ove ambiciozne i intimne ljudske priče koja stoji iza briljantnosti Alberta Einsteina. Nadam se da će njegova priča, kao i priča ostalih velikih umova zabaviti i inspirirati sljedeću generaciju genijalaca’, izjavio je Ron Howard.