VJENČANJE STOLJEĆA

Oženio se jedan od najbogatijih Hrvata

04.09.2016 u 15:32

  • +8

Vjenčanje Davora Lukšića i Cristel Carissi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jedan od najimućnijih Hrvata, hotelijer Davor Lukšić, i njegova zaručnica Cristel Carrisi, talijanski model i modna dizajnerica, vjenčali su se jučer u baroknoj crkvi San Matteo iz 17. stoljeća u gradiću Lecce, mladenkinom rodnom gradu

Kumovi su Davoru bili dvojica njegove braće, a kćer nekad jednog od najpoznatijih talijanskih glazbenih bračnih parova Al Bana i Romine Power za svoje kume je odabrala mlađu sestru Rominu i najbolju prijateljicu Carolinu.

Svadba se održla na farmi La Mea, koja datira iz doba antike, u mjestašcu Cellino San Marco gdje je rođen mladenkin otac Al Bano i gdje je Cristel provela svoje djetinjstvo.


Mladenka Cristel Carrisi i njezin otac talijanski pjevač Al Bano Carrisi


Presretna majka mladenke Romina Power dočekala je kćer pred crkom San Matteo

Među okupljenih 500 uzvanika viđeni su talijanska glumica Mara Vernier i pjevač Toto Cotugno koji je s pjesmom 'Insieme 1992' odnio pobjedu na Eurosongu održanom 1990. godine u Zagrebu.

Na glamuroznu svadbu u holivudskom stilu i vjenčanje stoljeća, kako su najavljivali talijanski mediji, mladenka je stigla u trokolici, noseći jednostavnu i elegantnu bijelu vjenčanicu od čipke i tila.

Dan prije vjenčanja održao se veliki party za sve uzvanike na plaži u Brindisiju.


Cristel Carris


Mladoženja Davor Lukšić

Djevojačku večer 31-godišnja Carrisi organizirala je sredinom kolovoza na grčkom otoku Mykonos gdje je okupila svoje najbolje prijateljice koje su za tu priliku odjenule kupaće kostime njezine kolekcije CrisBerry, dok je Lukšić posljednje momačke dane provodio u Dubrovniku.

Davor i Cristel zajedno su četiri godine, a upoznali su se dok je ona studirala u New Yorku. Iako uspješni menadžer i vlasnik hotelijerskog lanca posljednjih godina živi u Zagrebu, odakle vodi svoj biznis, lijepa Cristel stalnu adresu zasad ima u Los Angelesu gdje žive njezina majka Romina Power i mlađa sestra, a Hrvatsku posjećuje za blagdane i tijekom ljeta. Veza na daljinu očito nije narušila odnos ovog zanimljivog para.

Continuano i festeggiamenti ???? #CristelandDavor #wedding

A video posted by MrSavy (@mrsavy_livepercussion) on

Buonasera così da Al Bano #wedding #CristelandDavor

A video posted by MrSavy (@mrsavy_livepercussion) on

?????? #cristelanddavor ????????

A photo posted by Francesca Lodo (@francesca.lodo) on

Evviva gli sposi....❤️felicità a Cristel & Davor

A photo posted by Mara Venier (@mara_venier) on