SVE ZA PRIJATELJICU

Što su to 'kumovi' Tedi i Giuliano poželjeli Severini?

18.11.2015 u 16:25

Bionic
Reading

Pripreme za mjuzikl 'Naša bila storija' u Splitu spojio je opet kolege i prijatelje Severinu, Giuliana i Tedija Spalata koji su svojoj Splićanki poželjeli vječnu ljubav s njezinim odabranikom i ponudili se za kumove na njezinom skorom beogradskom vjenčanju

Velika beogradska svadba Severine i Igora sve je bliže, a čestitke stižu sa svih strana. Jedna iskrena i prijateljska stigla je i od njezinih splitskih kompanjona Giuliana i Tedija Spalata koji su joj poželjeli sreću u braku s Igorom Kojićem.

'Prijooooo, sretno u subotu, i sretno Igoru i tebi zauvijek. Ako zatrebaju kumovi, Tedi Spalato i ja smo tu', poručio joj je Giuliano koji s njom i Tedijem i drugim splitskim glazbenicima nastupa u mjuziklu 'Naša bila storija'.

A Severinina svadbena storija održat će se ovog vikenda u luksuznom beogradskom hotelu Crowne Plaza. Na velikom srpskom vjenčanju bit će 500 gostiju, a vjenčanicu za tu prigodu Severini je kreirala Matija Vuica. Među uzvanicima su i mnoge poznate hrvatske i srpske estradne zvijezde poput Lepe Brene, Petra Graše i Danijele Martinović. Bit će ondje zasigurno i Severinine bliske prijateljice Andrea Čermak, Iva Balent, Sandra Perković i mnoge dr.