EDUARD I TIA

'Veže nas samo jedna veza - prijateljska!'

13.04.2016 u 13:11

Bionic
Reading

Nakon što su se prošlog tjedna zajedno pojavili na jednom modnom događanju krenula su nagađanja o novoj vezi zgodnog poduzetnika Eduarda Bočkaja i Tije Jurčić, pokćerke poznatog političara Ljube Jurčića. Istinu o njihovom odnosu za tportal ispričao je Bočkaj, objasnivši kako je Tia jedna od njegovih dobrih prijateljica, koje su redom sve lijepe, a on im, poručuje u šali, dođe kao babysitter

Bio je dovoljan samo jedan zajednički izlazak najpoželjnijeg hrvatskog neženje, zgodnog Eduarda Bočkaja (41)  i 11 godina mlađe i svježe razvedene Tije Jurčić da krenu šuškanja o njihovoj naklonosti i novoj vezi. Naime, 30-godišnja Tia itekako nalikuje atraktivnim brinetama s kojima je Bočkaj bio u vezi nakon razvoda od Dine Štern. Ipak, ne veže ih ljubav, kaže 41-godišnji poduzetnik, već prijateljstvo.

'Ma ne, Tia i ja nismo zajedno. Veza koja nas veže je prije svega prijateljska. Sve moje prijateljice su lijepe, zgodne i realizirane, a ja im dođem kao babysitter', našalio se Bočkaj, zahvaljujući kojem je nedavno slavni američki glumac Eric Roberts bio domaćin humanitarne 'Večere s porukom' u Osijeku.

Tiju i Eduarda povezuje možda i ljubav prema košarci. Naime, usvojena kćerka političara Ljube Jurčića prošle godine razvela se od američkog košarkaša Chrisa Warrena, s kojim ima četverogodišnjeg sina. Bočkaj je u mladosti igrao košarku, a njegov otac bio je proslavljeni košarkaš Lokomotive i dugogodišnji trener mladih košarkaša Cibone.

Nakon rastave od Dine Štern Bočkaj je nekoliko godina bio u vezi s Miss Srbije Tijanom Rakić, a jedno vrijeme družio se i s riječkom ljepoticom Sandrom Maričić.


Tia Jurčić s bivšim suprugom Chrisom bila je u braku pet godina


Eduard Bočkaj i Tijana Rakić