VJEČNA LJUBAV

Zbog koga se Belma Džomba osjeća poput kraljice?

15.10.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Jedna je od najvećih obožavateljica modnog dizajnera Juraja Zigmana koji je ovog tjedna oduševio svojom posljednjom modnom revijom bivša televizijska voditeljica Belma Džomba koja nam je otkrila kad je počela ta modna ljubav, ali i druge novosti

Jedna haljina, jedna uspomena, prijateljstvo i modna ljubav - tako bi se mogla opisati fotografija Belme Džombe u haljini Juraja Zigmana nastala ovo ljeto. Iako je njegova najveća obožavateljica, Belma ovog tjedna nije mogla biti prisutna na zagrebačkoj reviji, no zato je svaka posebna prilika u njezinom životu popraćena nekom od Zigmanovih haljina. U crnoj se haljini, kaže, osjećala poput kraljice.

'Ta mi je haljina najdraža i uz nju je vezana posebna priča, ali nije baš za javnost. Juraj i ja smo prijatelji od osnovne škole, a kad je počeo kreirati, zaljubila sam se u te kreacije na prvi pogled. I od tada se volimo', kaže Belma koja se nakon nekoliko godina voditeljskog posla na televiziji zaposlila u odvjetničkom uredu. I nije se pokajala.

'Trenutačno pripremam pravosudni ispit i sve je podređeno učenju', otkriva. Suprug je, kaže, zadovoljan njezinim izborom profesije.

'Mirzi je u biti svejedno dok sam ja sretna i dok ne ometam njegovu harmoniju. Uskladili smo se iako Una je vražićak, nikad nema mira i uvijek je trebaš imati na oku. Ne znam na koga je jer Mirza i ja smo, tvrde nam naši roditelji, bili dobra djeca pa se sad šalimo da je Una na neke daljnje rođake', u šali će Belma o troipolgodišnjoj kćeri.


Belma, Mirza i Una Džomba

A photo posted by ZIGMAN (@zigman_official) on



Belma u kreaciji svog omiljenog dizajnera i prijatelja Juraja Zigmana