PARTY ZA EKIPU

Dvostruko rođendansko slavlje Zorana Mamića

01.10.2014 u 13:23

Bionic
Reading

Dan prije rođendana, Zoran Mamić slavio je uz poslovne partnere i prijatelje, a na sam rođendan uživao je u društvu supruge, nakon četiri mjeseca braka

Zoran Mamić, sportski direktor i trener Dinama, 43. rođendan proslavio je čak dva puta. Sinoć je rođendanske čestitke primao u obiteljskom ozračju, u društvu supruge Ane i članova uže obitelji, a dan ranije, već tradicionalno, organizirao je zajedničku rođendansku proslavu s najboljim prijateljem, zlatarom Paškom Dodićem za poslovne partnere i bliske prijatelje.


U ponedjeljak se u zagrebačkom restoranu Bocca Marrai, u kasnim poslijepodnevnim satima, okupilo stotinjak dobro raspoloženih uzvanika, uglavnom iz svijeta biznisa i sporta, koji su treneru Dinama uz darove poželjeli i najljepše želje. Za dobru atmosferu pobrinuo se pjevač Sandro Majstorović dok su uzvanici uživali u ribljim i mesnim specijalitetima te probranim vinima.

Među uzvanicima posebnu su pozornost plijenile Mila Horvat i Anica Kovač, koja je stigla u pratnji supruga Nike Kovača, a dobro raspoložen bio je i Zoranov stariji brat Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama.