RODIO SE SIN

Ivica Kostelić postao tata!

30.10.2014 u 19:03

Bionic
Reading

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić danas je postao tata! Njegova supruga Elin na svijet je donijela sinčića u Petrovoj bolnici u Zagrebu

Vijest da je postao prvi put tata Ivicu Kostelića zatekla je tijekom nove skijaške sezone koja je započela 25. listopada, a sreću je odmah podijelio sa svima i na svom Facebook profilu. Kako doznajemo, dječak je rođen u 16 sati i težio je 3.600 grama.

Olimpijski pobjednik nalazi se na austrijskom glečeru Hintertuxu, a dan je proveo gledajući na zaslon mobitela i u iščekivanju sretne vijesti.


Naime, njegova supruga Elin još je u ranim jutarnjim satima stigla u rodilište zagrebačke Petrove. Kostelić će, kako doznajemo, izostati s prvih 'noćnih dežurstva', ali prije odlaska u finsku Leviju svratit će u Zagreb kako bi vidio i poljubio sinčića. Islanđanka Elin i Ivica u vezi su već sedam godina, a zbog njega se i preselila u Zagreb. U ožujku je najavio vjenčanje, a vijest da očekuju prinovu podijelio je s javnošću na Facebooku.

Bračne zavjete izmijenili 24. svibnja u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu. Nakon crkvenog vjenčanja mladenci i njihovih 150 uzvanika uputili su se na svadbenu proslavu. Trudna Elin, kojoj je kuma bila Ivičina sestra Janica, blistala je u bijeloj vjenčanici, a mladoženja je bio elegantan u klasičnom odijelu. Ljetne mjesece proveli su već tradicionalno na otoku Mljetu.