o svemu pomalo

Albina Grčić otkrila neke nepoznate detalje iz svog života

28.06.2021 u 10:03

Bionic
Reading

Pjevačica se nedavno vratila iz Zagreba, gdje joj je dodijeljen Porin za najboljeg novog izvođača i uživa u ljetnim danima. Osim osvježenja u moru i druženja s bliskim ljudima proteklog vikenda zabavila je sebe i svoje pratitelje odgovaranjima na njihova pitanja na Instagramu

Mnoge obožavatelje Albine Grčić i dalje zanimaju pitanja oko Eurosonga pa je tako objasnila da iduće godine neće na to natjecanje. 'Imam neke druge planove. Ali nekad u budućnosti, zašto ne', odgovorila je pjevačica. Smatra da na sljedeći Eurosong kao hrvatskog predstavnika treba poslati Lorenu Bućan. 'Mislim da ima sve što je potrebno', naglasila je Albina. Pokazala je i neke neobjavljene fotografije iz Rotterdama.

Mlada Splićanka je svojim fanovima među ostalim rekla i da će večeras gledati utakmicu naše reprezentacije i Španjolske jer se 'to ne propušta' te da planira koncerte diljem Europe čim to bude moguće.

Na pitanje koji joj je najbolji grad, odgovorila je da jako voli Dubrovnik, ali da njezino srce pripada Splitu. Od ljetnih, domaćih destinacija najviše ju je očarao Vis gdje je nedavno boravila. Pokazala je i fotografije iz djetinjstva i s nastupa u showu 'The Voice' u kojem ju je domaća javnost upoznala kao natjecateljicu treće sezone.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL