STIGAO U BEOGRAD

Aleksandar Vučić ugostio Johnnyja Deppa i otkrio kakav je poklon dobio od holivudske zvijezde

19.10.2021 u 18:42

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Johnny Depp u popodnevnim satima sletjela je u Beograd, a dobrodošlicu mu je poželio i srpski predsjednik Aleksandar Vučić s kojim se sastao u njegovu uredu

Na sastanak s 58- godišnjim Deppom, Vučić se osvrnuo na društvenim mrežama otkrivši što mu je glumac poklonio te kako su na njegov dolazak reagirale dame iz ureda.

Susret Johnnyja Deppa i Aleksandra Vučića Izvor: Pixsell / Autor: Milos Tesic

'Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na prekrasnom daru, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Međutim, moj glavni dojam je da nikada nisam vidio takvu marljivost i predanost svih dama u svom uredu u posljednjih deset godina, jer su sve ostale radile prekovremeno, prilagodile su se kao nikada prije, a siguran sam da je to samo zbog mene, a ne zbog toga', napisao je Vučić u opisu fotografije s holivudskim glumcem.

Prema napisima srpskih medija, Deppov glavni razlog dolaska u Srbiju ovoga puta je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji naslova 'Puffins impossible' u produkciji kompanije Archangel Digital Studios.

Uvijek rado viđen gost u Srbiji, Depp se posljednjih mjeseci nalazi u nezahvalnoj situaciji u Hollywoodu. Nakon što je na sudu izgubio u tužbi protiv britanskog tabloida The Sun zbog napisa da je zlostavljao svoju bivšu suprugu Amber Heard, na zahtjev produkcijske kuće napustio je filmsku frašizu 'Čudesne zvijeri'.

Uz zahtjev za razvod, Heard je 2016. godine pridodala i optužbu za nasilje. Depp je tvrdio kako je glumica njega zlostavljala, a sud je presudio u njezinu korist.