NA DODJELI OSCARA

Ashley Graham prekinula šutnju i progovorila o bezobraznom ponašanju Hugha Granta

14.03.2023 u 09:03

Bionic
Reading

Uistinu mučan intervju koji je Ashley Graham na ovogodišnjoj dodjeli Oscara vodila s britanskim glumcem Hughom Grantom ostat će upamćen po njegovom prevrtanju očima i iritantnim kratkim odgovorima. Dan kasnije o svemu je progovorila i plus-size manekenka

Ne samo da će ona upamtiti neugodnu situaciju koju je doživjela na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, već će to upamtiti čitav svijet. Neugodni intervju, u kojem je Hugh Grant kratko i preko volje odgovarao na njezina pitanja te na kraju zakolutao očima, baca neugodnu sjenu na sve, no jedini krivac i jedini kojeg treba osuđivati zbog ponašanja upravo je britanski glumac.

62-godišnjaku je očito sve to bilo previše ili je jednostavno umislio da je najveća faca jer nije krio prezir zbog pitanja koja mu je postavljala 34-godišnja plus-size manekenka. Odgovori su mu bili kratki, a nezainteresiranost iritantna. Nakon što je prespavala o tome se oglasila i akterica cijele priče - Ashley Graham.

  • +3
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Polk / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok bi možda neki opleli po Grantu i uzvratili paljbu, Graham je odlučila ostati dostojanstvena pa je u kratkoj izjavi za TMZ rekla: 'Znate što, mama mi je rekla da je najbolji način da ubijete ljude ljubaznost.'

Iako je njihov kratak razgovor preko noći postao 'najgori intervju ikada', ona se time ne opterećuje.

Podsjetimo, Graham je bila jedna od domaćica na 'crvenom tepihu', koji je ove godine bio u boji šampanjca, te je zaustavljala poznate da bi kratko porazgovarala s njima. Dobro raspoložena, nije očekivala da će naletjeti na frustriranog Hugha Granta, a koji je na svako njezino pitanje nevoljko odgovarao.