ZGODNA BRINETA

Atraktivna supruga Michaela Jordana izazvala pomutnju u Šibeniku

24.08.2021 u 18:01

Bionic
Reading

Košarkaška legenda Michael Jordan i njegova lijepa supruga Yvette Prieto s članovima obitelji i prijateljima punim plućima uživaju na našoj obali

Nakon što je Jordanova luksuzna plovilica duga 95 metara pristala u Skradinu, a veselo društvo bez proslavljenog NBA košarkaša, uživalo u obilasku NP Krka, jahta O'Pari produžila je put Šibenika.

I dok je kao i jučer, Michael Jordan ostao na jahti čiji tjedni najam iznosi milijun eura , lijepa Yvette, manekenka rođena na Kubi, a odrasla u Americi, nije propustila posjetiti Šibenik.

  • +7
Supruga Michaela Jordana Yvette Prieto Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vitka 42-godišnjakinja koja se može pohvaliti skladnom figurom bila je u središtu pozornosti u ležernom, ali vrlo ženstvenom izdanju u bijeloj haljini s puf rukavima i udobnim ravnim sandalama s vezivanjem.

Kosa podignuta u visoki rep i sunčane naočale zaokružili su ovaj savršeni ljetni stajling druge supruge Michaela Jordana.

  • +11
Michael Jordan sa suprugom i prijateljima plovi Jadranom Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Inače, par je u braku od 2013. i ponosni su roditelji blizanki, Ysabel i Victorije. 

Zgodna Kubanka koja je nekad nosila revije poznatih dizajnera poput Alexandera Wanga samozatajna je po pitanju društvenih mreža, a pojavila se i u dokumentarcu 'Cuba: An Island Apart'.

Iz prvog braka s Juanitom Vanoy s kojom se razveo 2006. godine Jordan ima troje djece.