vratarska ljubav

Ima nešto što ih spaja: Naš bivši vratar Danijel Subašić otkrio kako se navija u njegovom domu, ali i posebnog Livakovićevog navijača

11.12.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Pred kakvim izazovima se nalazi naš sjajni Dominik Livaković najbolje razumije Danijel Subašić, bivši vratar naše reprezentacije koji je 2018. u Hrvatsku donio srebrnu medalju iz Rusije. Suba i Livi zajedno su trenirali, a umirovljeni Subašić velika je podrška mlađem Livakoviću

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić zauvijek će pamtiti nevjerojatnu nogometnu euforiju koja je 2018. godine vladala Hrvatskom, ali i šire. Tada su naši dečki, kao i danas, ispisivali povijest hrvatskog nogometa. Penale različitih suparničkih momčadi uspješno je branio naš Suba, a tradiciju je uspio prenijeti i na Dominika Livakovića.

Našem Liviju prije početka prvenstva nedostajalo je vjere u vlastitu moć, ali riječi kapetana Luke Modrića inspirirale su ga pa svakom utakmicom pomiče svoje granice vodeći Hrvatsku na zasluženi vrh svjetskog nogometa.

Podršku Liviju pruža i Subašić, kojeg je na ovom prvenstvu naslijedio.

Objavio je duhovitu fotografiju Livakovića kao hobotnice koja brani baš svaki pokušaj udarca u hrvatsku vratnicu, a opisom 'di si što ima obranit ću sve što triba' savršeno je dočarao Livakovićevu ležernost i skromnost.

U njegovom domu ne navija samo on, već i maleni Antonio Subašić, koji je ime dobio prema majci Antoniji Bozzi. Dvogodišnji dječak odjeven je u Livakovićev zeleni dres, a ponosni tata otkrio je da maleni izrazito voli navijačku pjesmu 'Igraj moja Hrvatska' koja često svira u njihovom obiteljskom domu.

Obojica su Zadrani, a uz Vrsaljka i Modrića čine tandem 'zadarske dice' kojoj je 2018. u njihovom gradu priređen nevjerojatan doček na kojem je prisustvovao cijeli grad, a i brojni turisti koji su se u srpnju našli na zadarskoj obali.

  • +12
Subašić i Livaković Izvor: Profimedia / Autor: Alexander Vilf / Sputnik / Profimedia