razotkrivanje

David Beckham kakvog do sada nismo vidjeli

22.09.2023 u 14:13

Bionic
Reading

Netflix je upravo objavio prvi trailer za svoj nadolazeći dokumentarac o jednom od najslavnijih i sportaša svih vremena. Projekt će se premijerno prikazati 4. listopada, a sudeći po najavi, cilj dokumentarca je prikazati Davida Beckhama u posve novom svijetlu

Ako ste mislili da sve znate o Davidu Beckhamu, varate se. Dokumentarni serijal je, kako poručuju s Netflixa - 'intimni portret muškarca, kronika sporta i kulture slavnih', priča je bez filtera o jednom od najslavnijih, ali na trenutke i najomraženijih sportaša svih vremena.

'David Beckham je jedno od najpoznatijih imena na planeti, ali malo je onih koji zapravo znaju tko je on. Od njegovih skromnih početaka u radničkoj klasi u istočnom Londonu, njegove želje i odlučnosti za pobjedom te borbe za pronalaženjem ravnoteže između ambicije, ljubavi i obitelji, njegova priča je priča o velikim životnim usponima i padovima', poručuju iz Netflixa.

Izvor: Društvene mreže

Unatoč brojnim spoznajama o Beckhamu kao sportašu i liku iz pop kulture, malo je njih imalo priliku upoznati čovjeka koji stoji iza tog imena - do sada. Četverodijelna dokumentarna serija redatelja Fishera Stevensa, dobitnika Oscara (Palmer, And We Go Green, The Cove) i producenta Johna Battseka, dobitnika Oscara i Emmyja (One Day in September, Searching for Sugar Man, Winter on Fire), daje obožavateljima dosad neviđen uvid u to tko je Beckham zapravo, uključujući njegovu obitelj, prijatelje, suigrače, ali i njegove navike kupovanja i čišćenja.

Serija među ostalim donosi i ekskluzivne intervjue s Victorijom Beckham kao i nogometnim velikanima poput Alexa Fergusona, Garyja Nevilla, Erica Cantona i drugih koji su obilježili njegovu karijeru. Osim toga, u seriji se pojavljuju i Beckhamovi roditelji, pružajući nam još dublji uvid u njegov život i odrastanje.

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju

Iza bivšeg nogometaša već je nekoliko dokumentarnih filmova i filmova. Njegovo takvo pojavljivanje je ono u britanskom filmu Goal! (2005.) Dannyja Cannona u kojem se pojavio sa Zinedineom Zidaneom i Raúlom.

Izvor: Društvene mreže

Zahvaljujući prijateljstvu s redateljem Guyjem Ritchiejem, Beckham je imao 'gostujuće' uloge u filmovima Šifra U.N.C.L.E. (2015.) i Kralj Artur (2017.) a pojavio se u sitcomu Moderna obitelj. Godine 2018. je s Ryanom Reynoldsom snimio reklamu za Deadpool 2, a bio je i u Disney+ seriji Save Our Squad with David Beckham.

  • +3
David Beckham Izvor: EPA / Autor: MARTIN DIVISEK