NICOLE POTURALSKI

Dok Brad Pitt ponovno flertuje s bivšom suprugom, njegova nova djevojka provocira fotografijama na Instagramu

22.09.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Nakon što su se Jennifer Aniston i Brad Pitt rado odazvali virtualnom zajedničkom čitanju scenarija legendarnog teen filma 'Fast Times at Ridgemont High' iz 1982., gdje su, zahvaljujući Zoom aplikaciji, javili iz svojih domova, krenula su šuškanja kako se stare ljubavne iskre među njima bude. A dok se mediji zabavljaju time, Pittova nova djevojka, manekenka Nicole Poturalski objavljuje seksi fotografije na svom profilu

Mediji ne prestaju nagađati rađa li se ponovno ljubav između bivših supružnika, Jennifer Aniston i Brada Pitta, posebice nakon zajedničkog čitanja scenarija s ostalim holivudskim zvijezdama. Govor tijela 'odmah je pročitan' i iz istog je zaključeno kako je holivudski zavodnik pred kamerama besramno flertovao sa svojom bivšom suprugom.

A dok se oni time bave, 27-godišnja manekenka Nicole Poturalski, navodna nova djevojka Brada Pitta, koja je unijela pomutnju u njegovu brakorazvodnu parnicu s Angelinom Jolie, objavljuje svoje fotografije kojima kao da pokazuje svom dečku što propušta tisućama kilometara udaljen od nje.

Dok je Brad Pitt u Los Angelesu, Nicole Poturalski uživa u Berlinu gdje se i tagirala na fotografijama. Lijepa manekenka čak je na Instagram Storyju objavila kratke snimke na kojima pozira odjevena u funky traperice s printom visokog struka i rezanom dolčevitom. Upravo tom kombinacijom pokazala je nevjerojatnu figuru, posebice tanki struk.

Nedugo nakon toga objavila je i nove fotografije na kojima je u crnoj, raskopčanoj uskoj haljini, ispod koje proviruje crni bikini.

  • +2
Nicole Poturalski Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram