što se događa?

Ekipa sa seta Stranger Thingsa osudila Millie Bobby Brown jer ne cijeni njihov rad

18.10.2023 u 09:28

Bionic
Reading

Iako dosad nije imala većih pogrešaka u svojim izjavama, 19-godišnja Millie Bobby Brown jučer je uspjela razljutiti i obožavatelje i suradnike sa seta 'Stranger Things'. Naime, glumica je rekla da je spremna napustiti seriju i početi prihvaćati druge projekte, iz čega su mnogi iščitali nezahvalnost

Millie Bobby Brown kao 12-godišnja djevojčica pojavila se u seriji 'Stranger Things', a sedam godina nakon izrasla je u pravu mladu zvijezdu od koje i struka i obožavatelji imaju velika očekivanja. Glumica zbog snimanja serije nije mogla prihvaćati ponude za neke druge uloge, a za koje tvrdi da je sada spremna. Međutim, ta je tvrdnja razljutila njezine suradnike i obožavatelje koji su ju optužili da ne shvaća što je serija za nju učinila!

'Kada si spreman onda ti je jednostavno odraditi sve. Kažeš sam sebi: 'U redu, napravimo to. Pozabavimo se ovom posljednjom godinom i krenimo odavde', rekla je glumica u nedavnom intervjuu sugeriravši da ju je rad na popularnoj seriji spriječio da se posveti nekim drugim projektima.

Međutim, te su tvrdnje razljutile suradnike koji su surađivali na seriji.

'Mnogi ljudi koji rade na seriji, unutar ekipe, razočarani su što su njezine riječi izašle na način na koji jesu i smatraju da bi trebala poštovati naporan rad koji su mnogi učinili za seriju koja joj je napravila karijeru i platila račune', otkrio je izvor za DailyMail.

Prije popularne serije u kojoj igra glavnu ulogu od 2016. godine, Millie je imala neke manje i kraće uloge, no 'Stranger Things' svakako ju je plasirao na mjesto jedne od istaknutijih mladih glumica. Za ulogu Eleven dvaput je nominirana i za Primetime Emmy, no oba puta kući je išla bez nagrade.

'Svi je vole, a ovi komentari neće im ostaviti loš okus u ustima predugo, jer kad počnu snimati i završe emisiju, ovo će biti daleko u retrovizoru. Komentari su definitivno pogodili živce onima kojima je potreban posao kao što je Stranger Things da spoje kraj s krajem', rekao je izvor blizak ekipi sa snimanja.

Ovaj komentar mlade Britanke svakako je podigao veliku prašinu, a mnogi će se složiti da joj je serija, osim slave, donijela i pozamašnu svotu na računu pa je tako njezin novčani status procijenjen na 14 milijuna dolara. Glumica je navodno zarađivala 20.000 dolara po epizodi tijekom prve sezone, a od treće sezone čak 250.000 dolara po epizodi.

Međutim, činjenica je da je zbog serije odbila pregršt velikih filmskih uloga, uključujući i franšizu o Enoli Holmes.

Millie Bobby Brown Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia