ZAHARA JE ODRASLA

Emocije nije skrivala: Angelina Jolie ovoga je puta jedva zadržala suze

12.08.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Službeno je, nakon najstarijeg Maddoxa, od kuće je otišla i najstarija kći Angeline Jolie i Brada Pitta, 17-godišnja Zahara, koja je uselila u studentski dom sveučilišta Spelman, koji će pohađati

Holivudska glumica nije mogla sakriti emocije kada je dovela svoju kći Zaharu Jolie-Pitt, u sveučilišni kampus Spelman, gdje će 17-godišnjakinja studirati, ali i živjeti s ostalim studenticama u domu. 47-godišnja Angelina Jolie pomogla je kćeri da useli u dom, a sve je snimio Darryl Holloman, dopredsjednik Spellmana zadužen za studentska pitanja.

'Sada ću se rasplakati..nisam još plakala', rekla je u kratkoj snimci Angelina Jolie dodavši kako pokušava biti hrabra. Ravnateljica fakulteta Helene Gayle pokušala je objasniti slavnoj glumici kako će imati još puno prilika za pokazivanje emocija, našalivši se kako se događanja koja organiziraju na fakultetu namjerno rade kako bi pokrenuli emocije i ispoljili ih.

Jolie je već u srpnju, na svom Instagram profilu, objavila fotografiju prilikom prve posjete fakultetu, kada se Zahara upoznala sa svojim budućim kolegicama i prijateljicama.

  • +4
Angelina Jolie i Zahara Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim Zahare, Angelina Jolie je s bivšim suprugom Bradom Pittom posvojila Maddoxa i Paxa, dok su Shiloh te blizanci Vivienne i Knox njihova biološka djeca. Maddox je jedini, osim Zahare, koji je daleko od obitelji zbog obrazovanja te živi u Južnoj Koreji gdje pohađa tamošnji fakultet.