blista od sreće

[FOTO] Snježana Mehun se ponovno udaje! Treću sreću donijet će joj austrijski poduzetnik, a vjenčanje će biti održano na privatnom otočiću

20.06.2021 u 09:04

Bionic
Reading

U moru poslovnih obaveza naša poznata poduzetnica Snježana Mehun pronašla je vrijeme i za jednu privatnu - ovog ljeta uplovit će u bračnu luku s austrijskim biznismenom Franzom Schillingerom

Domaća poduzetnica, vlasnica modnog brenda Duchess prošlog ljeta je pronašla ljubav u deset godina starijem distributeru marki luksuznih plovila, Franzu Schillingeru zbog kojeg sada živi na relaciji Beč - Zagreb. Vlasnica uspješnog brenda Duchess i austrijski biznismen Franz Schillinger najprije su počeli poslovno surađivati, a prohodali su u svibnju 2019. godine, šest mjeseci nakon sudbonosnog susreta. Karantenu su zajedno proveli u Beču, a osvojio ju je svojom nježnošću i pažnjom koju joj svakodnevno poklanja. Ponekad je, rekla je, previše organiziran, precizan i sve se planira pa je u nju doveo u red, što joj se sviđa.

Kako donosi Gloria, drugu godišnjicu veze Mehun i Schillinger proslavili su 'navigavajući' na ruti Molat - Sukošan - Lošinj - Rovinj - Venecija. U jedan od najljepših svjetskih gradova uplovili su na petnaest metara dugačkom i osam metara širokom Franzovom brodu Lagoon 50, ali ne samo zato da bi slavili ljubav. Snježana je, naime, na jahti snimala kampanju za svoju modnu marku Duchess - uz jedinstvenu panoramu Venecije kao kulisu.

Potkraj ljeta će, kako otkrivaju za Gloriju, uploviti u bračnu luku - i to doslovno. Svadbenu ceremoniju i slavlje za oko 80 uzvanika organizirat će, naime, na privatnom jadranskom otočiću, a uzvanici će doploviti na brodovima i s mladencima feštati tri dana. Snježana i Franz su razmišljali i o tome da vjenčanje bude u Austriji, u bajkovitom dvorcu Ort na jezeru Traunsee, ali na kraju su ipak promijenili mišljenje. Često je posjećivala taj otočić u srednjoj Dalmaciji jer za nju ima neku posebnu energiju, čak je predlagala i Franzovim kćerima da ondje organiziraju vjenčanje, no kao da je bio njoj suđen.

  • +16
Snježana Mehun Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic

Kao dizajnera vjenčanice Snježana Mehun odabrala je Tina Brišara, dizajnera za Duchess, a bit će bijela i asimetrična. Imat će otvoreniji dekolte, korzetirani struk i lagani sirena kroj. Kuma će Mehun biti Antea Kodžoman koju poznaje već 22 godine, otkako je bila Kraljica Hrvatske, a Franz je odabrao svog hrvatskog prijatelja, predsjednika HOO-a Zlatka Matešu.

Gužva na reviji Snježane Mehun

[FOTO] Brojni poznati okupili su se na modnoj reviji brenda Duchess

Pogledaj galeriju