ohrabrujuće i lijepe riječi

Franka Batelić opet se raznježila i uputila emotivnu poruku Ćorluki: 'Viktor i Oskar te jedva čekaju'

17.05.2021 u 10:47

Bionic
Reading

Pjevačica je nedavno ispričala kako je s jednom od svojih prijašnjih objava na društvenim mrežama naljutila svog supruga Vedrana Ćorluku, a riječ je o komentaru na njegov oproštaj od reprezentacije. Rekao joj je da 'što ima pisati toliko emotivno', no čini se da to Franku Batelić nije poljuljalo da mu posveti nešto slično povodom njegovog zatvaranja aktivnog bavljenja nogometom i napuštanja ruskog kluba Lokomotiv

Franka Batelić se prije nekoliko dana javila iz Moskve gdje je stigla kako bi bila uz Vedrana Ćorluku u važnim trenucima, dok je njihov sinčić Viktor ostao kod kuće u Hrvatskoj gdje ga čuva baka.

'Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju', poručila je uz suprugovu fotografiju s nogometnog travnjaka.

Nije se samo raznježila Franka nego i njezini pratitelji koji su poručili: 'Tvoja podrška, bravo, Veks, za sve', 'Sretno i natrag kući', 'Jedan jedini', 'Bravo, veliki Veks', 'Hvala mu za sve', 'Koji gospodin', 'Čuvaj našu heroinu Franku, pazi na sebe i želim ti sve najbolje Čarli', bili su samo neki od komentara.

  • +7
Franka Batelić - Bolji ljudi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo