ODMOR ZA DUŠU

Franka Batelić uživa punim plućima izvan granica Hrvatske, a nije odoljela ni poznatoj deliciji

02.04.2022 u 19:50

Bionic
Reading

Franka Batelić, glazbenica i članica žirija 'Ples sa zvijezdama', ne krije koliko joj godi kratki 'bijeg' iz Hrvatske

Naime, Franka se sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom uputila u Pariz gdje uživaju u obilascima i poznatoj gastro ponudi grada svjetlosti.

Naime, nakon što je nekoliko dana proveo u Kataru, gdje je nogometna reprezentacija igrala prijateljske utakmice, Vedran Ćorluka nije se vratio u Zagreb, već je s Frankom otputovao u Pariz.

A da u francuskoj prijestolnici otkrili su oboje, svaki na svome Instagram profilu, objavivši fotografije grada, a na jednoj se vidi pjevačica iz poluprofila dok razgledava umjetnička djela.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

Franka nije propustila isprobati ni glasoviti sir comté, kojeg odlikuje poseban, slatkast okus s orašastim notama.

'E sad kad imam comté.. Sad mogu doma!

Lijepa Rapčanka na Instagramu je objavila fotografiju kako uživa u tom poznatom francuskom siru. Odjevena u pravo zimsko izdanje: crni kaput koji je upotpunila sivi detaljima, kapom i šalom, zgodna Franka nije skidala osmijeh s lica.

Inače, Franka je članica žirija u 'Plesu sa zvijezdama' u kojem je i sama pobijedila 2009. s mentorom Istvanom Vargom, a sad ocjenjuje ovogodišnje natjecatelje.

Nedavno je gostujući u In magazinu Nove TV otkrila i je li pravedna prema natjecateljima. 'Jesam, pravedna sam i moram reći da mi je velika čast biti dio ovog žirija. Zaljubila sam se u ples totalno i nepovratno u svojoj sezoni, tako da mi je ovo stvarno velika stvar i dajem se u to potpuno', rekla je tad Franka Batelić.